Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az apákat is általában túlnövi...

Az apákat is általában túlnövik a gyerekeik?

Figyelt kérdés
Most főleg az apákhoz szólna a kérdésem de mindenki leírhatja a tapasztalatát! Szóval arra lennék kíváncsi,hogy titeket túlnőttek a gyerekeitek? Csakmert rengeteg főképp fiú ismerősöm van aki magasabb az apjánál már kamasz korban én viszont még mindíg kisebb vagyok tőle , ő 183 cm én viszont csak 167 és 21 éves vagyok tehát nagyvalószínűséggel már nem is fogom elérni . Egyébként anyukám 160 centi a húgom pedig 163 szóval annyira nem alacsony a családban senki!
2019. dec. 16. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

A korábbi generációk is számítanak, nem csak a legközelebbi családod.

Egyébként meg igen, az emberek egyre magasabbak - az egyre jobb táplálkozás kapcsán, tehát a fiúk túlnövik az apjukat.

De ha nem feltétlenül a tűsarkús lányokra specializálódsz, akkor nem vagy te olyan alacsony, ne izgulj. Aki a magasság alapján dönt, az egyébként sem komoly lány, nem is érdemes foglalkozni velük.

2019. dec. 16. 17:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm korrekt válaszodat !És igen igazad van! Egyre magasabbak az emberek látom itt az iskolánál is sok felsős gyerek már magsabb mint én, de van olyan 10 éves is aki épphogy pár centivel alacsonyabb csak tőlem és nem is egy ilyet látok naponta!
2019. dec. 16. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:

És egy csomó van köztük, aki sokkal szívesebben lenne kisebb termetű, biztos lehetsz benne! :)

Arra koncentrálj, ami tetszik magadban (főleg belső tartalomra gondolok: kedvesség, értelmesség, humorérzék, stb.), ne arra az egy valamire, ami kevésbé. Ha jóban vagy magaddal, akkor nem lesz semmi gond a magasságoddal se, tényleg.

2019. dec. 16. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a pozitívat! Egyébként nem zavar a magasságom egyáltalán :D van amikor előny ;)
2019. dec. 16. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!