Mi a bajom? Mikor feláll a farkam görbe és lefele áll. Ennek mi lehet az oka?
Hali!
Mindenekelőtt hány éves vagy?
_ Mindigis lefelé görbült, (gyerekkorodban is) vagy ez csak most a serdüléstől számítólag görbült lefelé?
_ Nem érte a péniszedet az elmúlt időszakban vmikor vmi sérülés? Nem ütötted meg vhol/vhogy, esetlen nem rúgták meg, nem verted be vmibe?
_ Kb. hány °fokos a görbületed?
_ Ívelten görbül le, vagy olyan, mintha egy törés lenne a hímvessződön? (Tehát egyenesen indul ki előre, majd egy ponton mintha megtörne, és irányt változtat lefelé, esetleg balra még vagy jobbra?)
_ Mennyire befolyásol a görbület viselkedésben, önbizalmilag, esetleg a csajozásban? Mennyire lettél gátlásos, visszahúzódó emiatt?
Várom válaszaidat. Addigis NE AGGÓDJ!
FEL A FEJJEL! :-)
Üdv: EE
Üdv!
Nekem ugyanez a gondom, csak pont, hogx felém áll. Szóval kb l-így, ilyen egyenesen. Valami javaslat?
Halisztok!
Srácok, akkor, ha már a kérdezőnk nem felel, de nektek is uez a problémátok,... hát fórumozzunk a dologról! :-)
A kérdéseim adottak. (tegnapelőtt 04:29-es hsz.)
Ha válaszoltok rájuk, sztem beszélget7ünk róla! :-)
Üdv: EE
Imadom ezt a weboldalt!!!! :))))
36 eves, nem keves tapasztalattal rendelkezo no vagyok...
Semmi baj a gorbuletekkel. Ha a szerszam mukodik, az gorbulve is pont ugyan olyan jo erzes, mint ha egyenes! Elhihetitek!!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!