Antibiotikumtól gomba?
Augmentin Duo-tól kialakult gombás fertőzésre jó a Canesten?
Férfi vagyok (ne írjatok hüvelykúpot :D)
Köszi szépen!
Fura mód alig találtam neten erről valamit. Úgy néz ki eddig csak a nők voltak ilyen kellemetlen helyzetben :D
Ne csinálj előbb semmit!
Menj vissza így a dokihoz, aki felírta! Ha most elkezded kezelni, elnyomod a tüneteket, az orvos nem a reàlis állapotot fogja látni! Tudom, hogy minden hülye szinte azonnal rácuppan a Canesten-re, én azt mondom, ne csinálj semmit, közel a hétfő bírd még ki addig, de hétfőn mindenképp menj vissza az orvoshoz, aki felírta!
Mi volt az eredeti bajod amire felírta?
Akkor a mandulagyulladásra én azt javaslom hogy gargarizálj svédcseppel! Egy tapasztalt természetgyógyászattal is foglalkozó eü-s ajánlotta, nagyon bevállt és természetes, bár az alkohol miatt elsőre olyan lesz mintha késpengéket nyelnél de aztán jobb lesz!
A sós oldattal ugyanez, az is hatékonyan fertőtlenít pont ezért a péniszedre nem merném javasolni. De ha gondolod megadhatom annak az elérhetőségét aki ajánlotta, ő nálam sokkal okosabb!
Már meggyógyultam a mandulámmal.
Hát ilyet én sem fogok többet szedni... sosem volt még gombám, de ez... "kellemetlen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!