Nem áll fel rendesen, csak részlegesen és nagyon rövid ideig, mit tegyek? (21F)
A problémám az lenne, hogy a péniszem nem működik megfelelően. Sokáig szűz voltam, viszont tavaly 2 lánnyal sikerült "összekeverednem", és mindkét alkalom kudarcba fulladt. A péniszem ha feláll kőkeményre, nagyon rövid ideig tart és hamar lelankad, óvszer használatára szinte semmi esély, ez a probléma matyizásnál is elég gyakori... Olvastam, hogy ha sokat matyizunk a kezünk hozzászokik, ezért vettem egy műpuncit, de azt sem tudom használni, mert kb fél perc után lelankad. Néha sikerül az erekciót fenntartanom végig, mikor verem, de csak fekve, ha állva csinálom nem fekve, akkor mindig egyből lelankad. A vágy megvan, de egyszerűen nem érzem a péniszem összhangban az agyammal, vagy hogy is mondjam... Szerintetek mik lehetnek a lehetséges problémák? Vérrendszeri lehet? Keressek fel urulógust? Most fogunk együtt lenni az új barátnőmmel, és nem akarok ismét kudarcot, nagyon szeretem és hatalmas szégyen ez az egész számomra...
Köszönöm a válaszokat előre is!

Mindenképpen keress fel egy urológust! Ő tud segíteni!
És, ha dohányzol, szokj le róla! És az alkoholt is kerülni kell!
Páromnak is ilyen problémája volt. Mindketten leszoktunk a cigiről, kapott gyógyszert is! Mostmár nem kell használnia, gyógyszer nélkül is jól működik! Szerintem még ne feküdj le a barátnőddel. Gyorsan menj el dokihoz! Ha a lány szeret, megvár!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!