Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 12 évesen kicsi a 7CM es...

12 évesen kicsi a 7CM es farok? (álló helyzetben) kisnövésű vagyok

Figyelt kérdés
pls választ
2010. júl. 17. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ráérsz még méricskélni. Nőni fog.
2010. júl. 17. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kicsi.

És különben is, kis ember nagy bottal jár:-))

Nyugi, 21 éves korodig fejlődsz!

2010. júl. 17. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Arra gondolom elég hogy kicsapd...
2010. júl. 17. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:

hát nem nagy,de a te korodban a többségnek nem nagy,csak kamuznak,aki magasabb,fejlettebb azoknál lehet nagyobb kuki,de erre a korosztályra nem ez a jellemző..

De mekkora vagy magasságra?

A másik igen kitaláták kisember nagy bottal jár,de pont ezért,de ez sem igaz,ott is van kis és nagy cerkájú,de ez nem a kis növésű fiúkra igaz,hanem már a felnőttelkre igaz,hisz többnyire aki ksinövésű gyerekként az később szokott biológiailag is érni,értem itt a szőrősődés,és a nemiszerv méretének növekedését,v. pont a magasságét.A feketéknél is azt modnják nagy van,de aki már látott természetes filemet ott is van ilyen és olyan mérettel rendelkező ember.De bőven van még időd,szóval ezen ne paráz.

2010. júl. 17. 17:32
 5/7 anonim válasza:
Szerintem nem kicsi. Én is 12 vagyok és nekem is 7cm.
2010. júl. 19. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is kb. ekkora volt 12 évesen! Most 20 vok és átlagosba értem (kb.15 cm)! Ne aggódj még, most kezdesz kamaszodni, ilyenkor kezd nőni az is, mint a gomba!:)
2010. júl. 19. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
a te korodban nem kell még ezen aggódni,különben is írtad,hogy kisnövésű vagy,és ők később szoktak fejlődni,de aki nálad fejlettebb lenne,az sem rendelkezik még farokkal,csak kukaccal.És bőven van még időd,egyébként olyan 15-16 évesen szoktak fejlődni oda lennt,ill ekkor fejlődnek a leglényegesebb mértékben.
2010. júl. 19. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!