Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Meddig ér a fityma egy egészsé...

Meddig ér a fityma egy egészséges péniszen? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy nyugalmi állapotban fednie kéne a makkot, de nekem nyugalmi állapotban is és mereven is épphogy a makkom pereméig ér.

A makkomra fel se tudom húzni teljesen.

Szerintetek ez normális?

Nektek meddig ér?

Írhattok kort is

2019. okt. 28. 02:20
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is addig ér, nyugi. 19/f
2019. okt. 28. 08:04
 2/9 anonim válasza:
82%

Nekem se fedi egyaltalan, a makkom teljesen latszik. De szerintem igy a normalis ha nem fedi be a makkot sosem, az ugy fura lenne nekem.

21/f

2019. okt. 28. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyénenként változik. 2 egyforma a világon sincs,csak hasonló.
2019. okt. 28. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Vannak rövid fitymával rendelkező férfiak. Vagy ha nagyon sovány vagy, esetleg az intim méreteid nagyobbak (pl. nagyobb makk), akkor is rövidebbnek tűnhet.
2019. okt. 29. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális az is, ha a fityma teljesen befedi a makkot, és az is, ha rövid, és rá sem lehet húzni a makkra még nyugalmi állapotban sem.

Én saját elhatározásból kezdtem el hátrahúzva hordani, hogy mindig teljesen kint legyen a makkom, és mára már szerintem ha akarnám sem maradna a makkomon a bőr hosszabb távon.

2019. okt. 31. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Minél kevesebb, annál jobb :)
2019. okt. 31. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
nyílván metélt vagy, csak nem tudsz róla
2019. nov. 9. 02:32
 8/9 anonim válasza:
61%

Te es az elso 2 valaszolo is metelve van. Valoszinuleg baba voltal (vagy kicsi gyerek) es nem emlekszel ra de a szuleid hoztak egy dontest helyetted. Lehet, hogy egeszsegugyi okbol de lehet, hogy csak ugy. Ezek szerint soha nem fogod megtapasztalni, hogy milyen ugy, es nem te dontotted el, hogy akarod-e igy vagy, hogy jobb-e igy... Reszben sajnalom mert erre igy es ilyenkor jossz ra, es azt hitted eddig, hogy termeszetes.

En nagyon pipa lennek es bep3relnem a szuleimet ilyen esetben. Nekem megvan a fitym@m es amig egeszseges addig soha nem mondanek le rola.

Vedi a makkot (nem dorzsolodik ki), maszturbalaskor nagyon hasznos es elvezetes tud lenni, tisztitani meg nem egy nagy macera, a fulemet nehezebb tisztitanom, mint a fitym@m alatti reszt. Es van egy termeszetes lubrikalo hatasa, a fityma belso resze mas mint kivul.

Hogy meddig er normal esetben? egy picivel hosszabb mint maga a fark@d, par mm-el kell tul lognia a makk vegetol.

2021. jún. 28. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se fedte be a makkomat és így már évek óta hátra húzva hordom
okt. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!