Meddig ér a fityma egy egészséges péniszen? (Bővebben lent)
Azt olvastam, hogy nyugalmi állapotban fednie kéne a makkot, de nekem nyugalmi állapotban is és mereven is épphogy a makkom pereméig ér.
A makkomra fel se tudom húzni teljesen.
Szerintetek ez normális?
Nektek meddig ér?
Írhattok kort is
Nekem se fedi egyaltalan, a makkom teljesen latszik. De szerintem igy a normalis ha nem fedi be a makkot sosem, az ugy fura lenne nekem.
21/f
Teljesen normális az is, ha a fityma teljesen befedi a makkot, és az is, ha rövid, és rá sem lehet húzni a makkra még nyugalmi állapotban sem.
Én saját elhatározásból kezdtem el hátrahúzva hordani, hogy mindig teljesen kint legyen a makkom, és mára már szerintem ha akarnám sem maradna a makkomon a bőr hosszabb távon.
Te es az elso 2 valaszolo is metelve van. Valoszinuleg baba voltal (vagy kicsi gyerek) es nem emlekszel ra de a szuleid hoztak egy dontest helyetted. Lehet, hogy egeszsegugyi okbol de lehet, hogy csak ugy. Ezek szerint soha nem fogod megtapasztalni, hogy milyen ugy, es nem te dontotted el, hogy akarod-e igy vagy, hogy jobb-e igy... Reszben sajnalom mert erre igy es ilyenkor jossz ra, es azt hitted eddig, hogy termeszetes.
En nagyon pipa lennek es bep3relnem a szuleimet ilyen esetben. Nekem megvan a fitym@m es amig egeszseges addig soha nem mondanek le rola.
Vedi a makkot (nem dorzsolodik ki), maszturbalaskor nagyon hasznos es elvezetes tud lenni, tisztitani meg nem egy nagy macera, a fulemet nehezebb tisztitanom, mint a fitym@m alatti reszt. Es van egy termeszetes lubrikalo hatasa, a fityma belso resze mas mint kivul.
Hogy meddig er normal esetben? egy picivel hosszabb mint maga a fark@d, par mm-el kell tul lognia a makk vegetol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!