Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fekete dolog az ondóban? Mi...

Fekete dolog az ondóban? Mi lehet az?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam együtt párommal és másodjára vettem észre, hogy a gumiban a spermában úszott 2-3 kis fekete valami. A gumit szeretkezés közben bontottam ki.

#ondó #sperma #fekete dolog
2019. okt. 26. 06:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazából második alkalom volt ez. Majd figyelek a későbbiekben.
2019. okt. 26. 14:15
 12/15 anonim válasza:
És milyen állaguak voltak? Csak mert ha együtt úsztak az ondódba, folyekony volt akkor az együtt jött ki az ondoddal, viszont ha valami másabb akkor az óvszeren volt valami...aktus előtt feltétlen jól most meg szappanos vízzel ,ügyelj a tisztaságra és ha ez után is ilyen lesz feltétlen fordulj urulógushoz! Valószínűleg majd mintát is fog kérni ha olyan probléma...
2019. okt. 27. 10:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Szex előtt legtöbbször lezuhanyzunk, borotválkozunk. A gumi tisztaságával nem láttam, hogy probléma lett volna.
2019. okt. 27. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hmm... Állítani kéne az adagolón hogy, ne kormoljon.

Viccet félretéve menj megint orvoshoz inább.

2019. nov. 5. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:
*inkább.....
2019. nov. 5. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!