Apro pici piros pottyok jelentek meg a makkomon illetve a belsofitymamon mi lehet ez? (tobbi lent)
Tobb pici piros tuhegyni potty jelent meg a makkomon kb5-10db es ha jol latom a belsofitymamon is,ma delutan onkielegitettem kb 4korul ekkor meg nem tunt fel hogy ilyen lett volna szoval nemreg johettek ki.
Nem viszket,nem faj ha nem megyek el wc-re es huzom hatra szerintem fel sem tunik,nagyon aggaszt mi lehet ez?
Gombarol olvastam hogy kedvelik a meleg nyirkos helyet igy most hatrahuztam a fitymam hatha az,szoval most szabadon van a makkom igy hagyom egesz ejszakara.(remelem nem csinalok ezzel nagyobb kart).
Otletek hogy mi lehet?
szexualis eletet nem elek es furdoben sem jartam szoval ez kilove.
Nem jó ötlet éjszakára a makkot védtelen hagyni .
Kiszáradhat a felülete,akár be is repedezhet,holnap meg azt kérdezed most mi tegyek . A piros pöttyök nagyon sok minden miatt lehetnek,mire ezt az orvos kivizsgálná,már el is tűntek .
Szoval akkor visszahuzzam eredeti allapotaba?
Gyogyszer mellekhatasa?Mit tegyek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!