Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért marad puha a makkom? Mi...

Miért marad puha a makkom? Mi lehet a baj.

Figyelt kérdés
kb 2éve amikor merevedésem van akkor a makkom puha marad. sőt! van hogy nemis áll rendesen.
2010. júl. 16. 13:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
elkezdtem félni hogy nemjövök rendbe. hol kezdjem a vizsgálatokat? hova menjek először? 26vagyok és korai lenne az impotencia...
2010. júl. 16. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Először is nyugodj meg, Tesó! Ne spannold fel magad emiatt, csak rosszabb lesz! [:-o

Inkább fejtsd ki,...

_ Mi változ(6)ott meg úgy kb. 2 éve, amikor ez az egész elkezdődött?

_ Mit vettél észre magadon, az egészségeden, a külsődön, a viselkedéseden... stb.?

_ A szexben mi változott meg?

_ Vérnyomás, pulzusszám? Ezek milyenek? Nem túl magas-e/alacsony-e vmeik/mindegyik?

_ Az vili, hogy dohányzol. Mióta?

_ Kávé- ill. alkoholfogyasztással hogy állsz? Milyen rendszeresen ill. alkalmanként mennyit fogasztasz?

_ Fizikai erőd, teljesítményed változott-e vmit amióta gebasz van?

_ Sportolsz/Sportoltál vmit? Ha igen, mit, és mióta? (mitől-meddig)

_ Megírod nekem, most éppen hány kiló vagy, milyen magas, ill. testalkat?

_ Eddig hogy viselted a problémádat? És a csajok/barátnők? Ők hogy kezelték a helyzetet? Rád ez milyen hatást gyakorolt?

Fejtsd ezt ki kicsit bővebben! Oks?

Ne aggódj, próbálunk segíteni! :-)

FEL A FEJJEL! Okés? ;-)

Üdv: EE

2010. júl. 18. 07:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát azért mitnemondjak,...? Ha annyira akarnád a megoldást, akkor még aznap válaszoltál volna az előbbi hozzászóló által kiírt kérdésekre, ezzel szemben még mindig nem jelentkeztél, és nem válaszoltál.

Ezek után csodálkozol, hogy nem vesz komolyan a doki? Mert én nem! Hisz te sem veszed komolyan a segítő szándékot, akkor ő mit vegyen rajtad komolyan!?

2011. febr. 24. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!