Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lenne a helyes?

Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés

A párommal másfél eve vagyunk együtt, de most epp tavkapcsolatban , es amikor nyáron találkoztunk, nem egyszer volt hogy rajott a hasmenés es az orrverzes. Tudom,igen mokasan hangzik igy ez a kombo, de a kérdésem teljesen komoly. Heti kétszer minimum hogy hasmenése van, nagy gorcsokkel, es allitasa szerint minden allergiás vizsgálaton keresztül ment amit el lehet képzelni, es nem találtak semmit.

Az orrverzes olyan havi 2x rendszeresseggel jön elő, es mondta, amikor kisebb volt, kapott anyukájátol (patikus) gyogyszert, amitől bár elallt, de ha nem vette be szinte azonnal biztos volt vérzett neki.

Szerintem az utóbbi egyáltalán nem normális tünet, de otletem sincs hogy hogy lenne erdemes kezeltetni ezt az egészet, es hogy van e köze a ket dolognak egymáshoz. Kategóriának ezt választottam mert mégis egy férfiról van szó. Komoly válaszokat szeretnék.

2019. okt. 11. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gasztroenterológiára kellene mennie kivizsgáltatnia magát. Allerigán kívül lehet akár chron betegség is, vagy pszicikai hátterű tünet.
2019. okt. 11. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menjetek el a háziorvosához aki beutaltathatja a megfelelő helyre, mégiscsak lehet valami ötlete a tünetek alapján.

A kategória szerintem nem a legjobb, nem tűnik férfibetegségnek, de azért reméljük érkeznek hasznos válaszok.

2019. okt. 11. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Menjen el a háziorvosához, kellene egy vérkép és gasztroenterológusi vizsgálat, persze lehet csak egy ér rendetlenkedik az orrában, ezt gégészeten kiégetik. Hasmenés lehet ételintolerancia is, elég sok vizsgálatot kellene elvégeztetnie, hogy rájöjjön az okokra.
2019. okt. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!