Ha van valami az egyik herémmel akkor milyen orvoshoz kell forduljak?
Már egészen régóta érzem az egyik herémnél, hogy az ondóvezeték (asszem így hívják?) nagyon be van dagadva a másikhoz képest. Fájni nem fáj, kb szökőévente talán egyszer. Volt egy körülmetélésem és ott elég alaposan “megfogdosott” az urológus doki, de nem szólt semmit - akkor úgy nem is volt eszemben ez a dolog, nem kérdeztem őt meg, de utólag mikor eszembe jutott úgy voltam vele, hogy biztos szólt volna ha lenne jelentősége. Most kértem időpontot az urológiára, de fél évvel későbbre kaptam úgyhogy gondoltam megkérdezem hátha mással is meg lehet nézetni.
Azért merült fel bennem végül aggodalom, mert jó ideje küzdök nagyon sok pattanással az arcomon, voltam vele már több bőrgyógyásznál, kozmetikusnál, még endokrinológián is - de senki nem mondott semmi érdemlegeset, mindenhol úgy tűnt, hogy nincs semmi gáz - viszont felmerült az, hogy lehet azért, mert nem élek nemi életet. Menetközben meg figyeltem a dolgot és pont azt vettem észre, hogy ha önkielégítést végzek, akkor pont hogy több lesz hirtelen a pattanásom, illetve bár még nem szexeltem, de volt már egy-két petting és azoknál is hasonlóan vettem észre hogy mintha több lenne a pattanás, mint előtte.
Nem lehet ezzel összefüggésben? Csakmert már az arcbőröm minden hogyan lett kezelve, nem hinném, hogy ott lenne a baj, inkább valami belső problémára gyanakszom.
A válaszokat előre is köszönöm.
24/F

a pattanás majd elmúlik
a herédet az urológus fogja megvizsgálni, hozzá menj
és csináltass egy laborvizsgálatot is
meg olvass utána a pattanásoknak

A körülmetélésednek semmi köze az ondóvezetékhez.
A pö...ben a húgy cső vezeték halad végig,a zacsiban viszont az ondó vezetékek .
Körülmetéléskor,még csak nem is érintik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!