A spermiumnak kell 2-3 nap?
Olvastam a neten ilyen és olyan érveket is ellene mellette, és nem tudok dűlőre jutni akkor melyik oldalnak érdemes hinni.
Szóval van egy "elmélet" miszerint aki gyereket akar annak érdemesebb 2-3 naponta próbálkoznia ugyanis a hímivarsejtnek, spermiumnak is van egy életciklusa és ürítés után új termelődik ami mozgékonyságának csúcsát 2-3 nap alatt éri el.
Szóval ha az ember mondjuk egyik este ejakulál majd rá következő reggel is akkor a spermiumok mennyisége és minősége még nincs a csúcson, ennek következtében pedig kisebb az esélye a megtermékenyülésnek.
Volt aki írta hogy ők orvosi javaslattal csinálták így és sikeres is volt, mások kételkednek benne, a komolyabb weboldalak pedig nem igazán foglalnak ez ügyben állást.
Tudja ezt egyáltalán bárki is biztosra vagy ez csak egy feltevés és az orvosok is feltevés alapján teszik ezt a 2-3 naponta dolgot javaslatra?
Én meg azt hallottam, hogy a rövid időn belüli egymást követő menetek esetében nagyobb a megtermékyenyülés valószínűsége.
Tehát szexelsz reggel, aztán délelőtt vagy délben is.
Engem is érdekelne a kérdésedre a válasz.
Illetve az is, hogy egyáltalán tényleg életképesek-e 2-3 napig. Helyesebben a megtermékenyítőképességük meg van-e 2-3 napig.
Az ember ahány oldalt olvas, annyi választ adhat a kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!