Hogyan/mitől lehetnék impotens? (Komoly kérdés! )

Csak a reggeli spontán van?
Vagy máskor is?
Ne legyél impotens. Inkább beszélgess valakivel, akár pszichológus, akár olyan, aki már átesett ezen, hogy megtanuld elfogadni.
Ha máskor is izgalomba jössz, akkor szerinted biztosan aszexuális vagy?

Hát, még nem láttam ilyet, hogy egy nadrágtól feláll :)
Gondolj valami lelombozóra. Pl. gondolj a szexre.

A 4. jó nagy baromságot írt. Én 180 centi vagyok, 113 kiló, és állandóan áll, napi 2x ki kell vernem.
Kérdezőnek: antidepresszánsopk, nyugtatók lelankasztják a szexuális vágyat, és a testi funkciókat is. Viszont ehhez folyamatosan kéne szedni őket, ami hozzászokást, függőséget okoz.

Szia!
Ha jól tudom a barátcserje pont erre jó. Női hormonok vannak benne, ezért okozhat impotenciát.
Illetve régen a komlót azért tették a sörbe, hogy impotenciát okozzon, mert a szerzetesek hasonlót akartak elérni, mint te most. Nem tudom, hogy nincs-e komló alapú étrendkiegészítő... De barátcserje az tuti van mert én azt szedem a hormon gondjaimra és mondta a dokim, hogy na ez pasiknak nem kéne, ha csak nem akarja, hogy impotens legyen.

Spontán merevedések reggel sincsenek.Mindennek oka van .
Mert hogy ezt is kiváltja valami .
Nem úgy van,hogy a pö.. gondol egyet,na én átmegyek merevbe .

Az baj te divathullam miatt vagy asexualis viszont az ösztönened erös, szval ferfi vagy es harcol is az ened.
Majd viszont az agy elhisz barmit meseld be neki h impontens vagy es aza valsz eleinte meg all de figyelembe se vedd e megszünik
Ui. Jobb pontensnek lenni mint impotensnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!