Kinőhetem a 'fitymaszűkületet'?
Két dologra vigyázz: az egyik, hogy amikor fürdés után tágítgatod, akkor legyél türelmes és óvatos, hogy az előbőr ne repedjen be...
A másik, hogy a teljes körülmetélést szokták ajánlani a dokik néha, meg itt is egykét, tipikusan emailcímmel nem rendelező jófej, de az elég veszélyes és én azért ragaszkodnék a jól működő szöveteimhez.
Nekem teljes körülmetélést javasolt a doki anyáméknak, aztán ronda lett és fáj is, amikor merev, vigyázz, mert könnyen te is póruljárhatsz :(
szerintem nem kell téged körülmetélnél
ám gyakorolj sokat :)
és mindig síkosítással
Nem írta a kérdező sehol, hogy le lenne neki tapadva. Kicsit be van szűkülve, de már elkezdte a nyújtást, látod, szépen halad, olvashattad. Nem kell kelteni a pánikot, ez nem olyan durva eset, valszeg magától megoldódik.
Persze ha az orvos ránéz, attól még nem lesz baja, sőt, csak azért az orvosokat se mondanám mindenhatónak, engem pl körülmetéltek, mert gondolták, hogy az majd mindent megold, anyámék el is hitték annak idején, most meg ronda és kb használhatatlan, ennyit az orvosokról
Próbálkozzon mindenki egyedül, ha már kórházba kerülsz, akkor az már rég rossz, én azt mondom
Főleg magyar SZTK ne vicceljünk már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!