Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kinőhetem a 'fitymaszűkületet'?

Kinőhetem a 'fitymaszűkületet'?

Figyelt kérdés
Eddig nem bírtam teljesen hátrahúzni, de végre sikerült, mert észrevettem hogy tágul. Hátrahúztam teljesen, magától nem ment vissza, de azért ennek már örültem, igaz, nem volt kellemes. Kitisztítottam, annak ellenére hogy nagyon érzékeny. Tágíthatom ha mindig egyre lejjebb húzom és úgy hagyom míg elmúlik a fájdalom, vagy tágul magától, vagy menjek orvoshoz?
2010. júl. 14. 01:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Korod?
2010. júl. 14. 01:53
 2/9 A kérdező kommentje:
16F
2010. júl. 14. 02:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Két dologra vigyázz: az egyik, hogy amikor fürdés után tágítgatod, akkor legyél türelmes és óvatos, hogy az előbőr ne repedjen be...

A másik, hogy a teljes körülmetélést szokták ajánlani a dokik néha, meg itt is egykét, tipikusan emailcímmel nem rendelező jófej, de az elég veszélyes és én azért ragaszkodnék a jól működő szöveteimhez.

Nekem teljes körülmetélést javasolt a doki anyáméknak, aztán ronda lett és fáj is, amikor merev, vigyázz, mert könnyen te is póruljárhatsz :(

2010. júl. 14. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ha már 16. életév, az elég necces... Meg kéne nézetni egy orvossal.
2010. júl. 14. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell téged körülmetélnél

ám gyakorolj sokat :)

és mindig síkosítással

2010. júl. 14. 15:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Most ott tartok hogy alaphelyzetben teljesen hátra tudom húzni, bár fáj, és nem megy vissza magától. Ha áll akkor már fáj és nem húztam úgy vissza, de majd próbálgatom
2010. júl. 14. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Basszus ezzel orvoshoz kéne menni, ha most nem mész el lehet több kárt csinálsz mint hasznot. Ez nem játék, ha valakinek 16 évesen még le van tapadva az rég rossz...
2010. júl. 15. 00:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem írta a kérdező sehol, hogy le lenne neki tapadva. Kicsit be van szűkülve, de már elkezdte a nyújtást, látod, szépen halad, olvashattad. Nem kell kelteni a pánikot, ez nem olyan durva eset, valszeg magától megoldódik.

Persze ha az orvos ránéz, attól még nem lesz baja, sőt, csak azért az orvosokat se mondanám mindenhatónak, engem pl körülmetéltek, mert gondolták, hogy az majd mindent megold, anyámék el is hitték annak idején, most meg ronda és kb használhatatlan, ennyit az orvosokról

Próbálkozzon mindenki egyedül, ha már kórházba kerülsz, akkor az már rég rossz, én azt mondom

Főleg magyar SZTK ne vicceljünk már

2010. júl. 15. 10:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Ismerősömnek is volt, ő is kinőtte ezért kérdeztem. Nincs letapadva csak szűk, szerintem sikerülni fog a tágítás nem olyan durva hál istennek, bár fáj de majd kitágul
2010. júl. 17. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!