Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tudnánk tenni?

Mit tudnánk tenni?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdést olvasok és hallok, hogy fiatal fiúknak fitymaproblémáik, nemi szervi gondjaik vannak. Középiskolákban szinte soha, általános iskolákban is legfeljebb egyszer-kétszer néznek rájuk (egyetemeken sehol nem hallottam semmiféle vizsgálatról). Sokan persze megtagadják a vizsgálatokat, de véleményem szerint az időben észrevett problémákat még lehetne orvosolni valamiféleképpen.

Beszéltem Középiskolai védőnővel, azt állította, hogy ha gond van akkor majd biztos keresni fogják, ám amikor rákérdeztem, hogy az elmúlt tíz évben hányan jelentekztek bármiféle nemiszervi panasszal, a válasz nulla volt (ami eléggé elképzelhetetlen).

Mit tudnánk annak érdekében tenni, hogy ez a jövőben változzon?

Rengeteg 18-22 éves srác ír ide is, hogy nem tudnak szexelni és nem tudják, hogy miért. Nem is tudják, hogy rövid fitymafék vagy fitymaszűkület a probléma, urológushoz pedig nem mernek menni.

Mi lenne a megoldás?

2019. aug. 31. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megoldás a "szülői ismeretek" oktatása valamint az iskolai nemi felvilágosítás és a körzeti gyermekgyógyász hatékonyabb működése.
2019. aug. 31. 11:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezek fejlesztését hogyan tudnánk segíteni?
2019. aug. 31. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos ezt a témát mindenki nagy ívben kerüli.

Még orvosok sem vállalják fel . DE ennek is megvannak a miértjei.Mo lakossága nem nőtt még fel ehhez.Nem tudják kezelni az ilyen dolgokat .

2019. aug. 31. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

oktatás, szűrés

de akár egy ilyen oldal is

ehhez képest már itt sem kérdezhet 16 év alatti

2019. aug. 31. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Oktatóvideók, részletesen!
2019. szept. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!