Ma este ahogy fürödtem a húgy csövembe belement a szappan és nagyon fáj ki mentem pisilni akkor nagyon csípett mit tegyek?
Figyelt kérdés
ha kérdeznétek hogy ment bele úgy hogy ott is meg mostam alaposan és úgy bele ment.2019. aug. 4. 22:03
1/9 anonim válasza:
semmit, el fog múlni, többen túléltek már ilyet.
2/9 anonim válasza:
Hogy tudtad a húgycsövedet megmosni? Ezt nem értem. Mert nőként ha csak rendesen alulról megmosakszol, sem megy a szappan a húgycsövedbe
3/9 A kérdező kommentje:
nem azt mostam meg hanem a körül érted? és bele ment és most nagyon fáj pisiltem is nagyon csípte
2019. aug. 4. 22:16
4/9 anonim válasza:
2: Mivel a pénisz végén van a húgycső vége is, így a pénisz szappanos mosásakor (ha nem vigyáz az ember) könnyen előfordulhat, hogy belemegy a szappanos víz.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok veszekedni valaki segítene akkor?
2019. aug. 4. 22:25
6/9 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Pisilj párszor és ennyi. Holnapra már nem fog fájni.
7/9 anonim válasza:
ma 22:16
Nem írta sehol, hogy ő fiú vagy lány..
8/9 anonim válasza:
Utolsó, ez férfiak egészsége..nem túl bonyolult...
9/9 anonim válasza:
Nem tud bele menni a szappan se a szappan lé. Úgy van megalkotva az ember.
Csak ha külön fel dugod magadnak, úgy hogy máshogy hokizz legközelebb.
ÉRTED ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!