Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Barátom cukorbeteg. Milyen...

Barátom cukorbeteg. Milyen ajándékot vegyek neki?

Figyelt kérdés
A többieknek egy üveg bort vagy pálinkát viszek ajándékba, de neki nem tudom mit vegyek.
2010. júl. 11. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Zöld teát, aloe gélt, buzafűlevet, stb.
2010. júl. 11. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Bármit, ami nem étel/ital. :-)
2010. júl. 11. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Diabetikus süti/csoki, meg valami kis szobrocska. :)
2010. júl. 11. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
desodort,tusfürdőt,könyvet,tollat,
2010. júl. 11. 11:34
 5/9 A kérdező kommentje:
:D :D :D Mekkorát nevettem. Szóval ami lemaradt... Nem nő vagyok, és a barátom alatt a haveromat értem. :D Bocsi, de a válaszok olvasása közben jöttem rá, hogy akár nő is írhatta volna a kérdést. :D
2010. júl. 11. 11:43
 6/9 anonim ***** válasza:
pazzölt
2010. júl. 11. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Tényleg a 3D-s puzzle az tök jó. :D
2010. júl. 11. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
11:03 vagyok, és egyből így értettem, mert írtad, hogy "a többieknek". Ne vegyél neki semmilyen diabetikus cuccot, nem kell folyton emlékeztetni a betegségére még ajándékozás közben is. Legfeljebb akkor vennék ilyet, ha folyton sóhajtozna, hogy kéne diabetikus csoki, de nincs rá pénze. Különben valamit, ami nem étel vagy ital.
2010. júl. 11. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:

száraz bort vehetsz neki, az nem árt, ha keveset iszik belőle, vagy fröccsnek issza.

de nem muszáj kaját piát vinni.

lehet valami jó könyv, cd, hobbijához kapcsolódó dolig, vicces kis hülye tárgy, ilyesmi.

2010. júl. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!