Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mostanában sok alkoholt...

Mostanában sok alkoholt iszok, mert bulik vannak fesztiválok stb. de attól félek szívnagyobbodást kapok vagy valami ilyesmi, megtörténhet?

Figyelt kérdés
Vagy oda rengetek alkoholt kell igyál évekig ?

2019. júl. 19. 14:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
S mi van ha kialakul a szívnagyobbodás?
2019. júl. 19. 16:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Már most sem stimmel valami, olvasd csak el a kérdés alatti mondatod.

Egyébként nem tudtam, hogy manapság már kötelező inni, a mi időnkben még nem volt az.

2019. júl. 19. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
A szívnagyobbodás komoly dolog. Nézz utána, aztán hagyd abba az ivást akkor is, ha a többiek isznak. (Lásd még: ha mindenki a kútba ugrik, te is beleugrasz?)
2019. júl. 20. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

S mi van ha kialakul a szívnagyobbodás?"

Előbb alakul ki a májcirrózis. Akkor már a szívnagyobbodás nem számít. Annyira.

2019. júl. 20. 10:13
 15/17 A kérdező kommentje:
De sok idő el kell teljen, hogy kialakuljon nem? Az alkoholistaknal alakul ki szerintem, vagyok 18 eves es bulikba vagy fesztivalon iszok csak attol meg nem alakul ki igaz?
2019. júl. 20. 14:10
 16/17 anonim ***** válasza:

"De sok idő el kell teljen, hogy kialakuljon nem?"

Kinek mi a hosszú... Meg persze attól is függ, hogy milyenek a génjeid. Nem tudhatod, hogy téged mennyi idő alatt csinál ki a pia. Persze végülis saját magadon végezni emberkísérletet nem illegális...

"Az alkoholistaknal alakul ki szerintem"

Szerinted... Mégis itt kérdezősködsz, mert te is tudod, hogy attól még egyáltalán nem biztos, hogy úgy van.

"vagyok 18 eves es bulikba vagy fesztivalon iszok csak attol meg nem alakul ki igaz?"

De igen, lehet, hogy attól is kialakul. Aki belehal, az is mind így kezdte. Aki fiatalon belehal, az is. Gondolom, nem akarsz fiatalon belehalni te is.

Aztán az alkoholmérgezésnek is érdemes utánanézni, mert abba is bele lehet halni, és az pont az ilyen "nem iszom régóta, csak bulikban" típusúakra nézve elég veszélyes lehet. Mert nem csak az lehet gond, aminek a kialakulásához "hosszú" idő kell.

2019. júl. 21. 08:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Pfú f aszom, nem iszok többet
2019. júl. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!