Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha ennyit be vesz akkor...

Ha ennyit be vesz akkor gondolom bad tripje vagy valami hasonló baja lehet akár utána is?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egyik munkatársam, ki akarja próbálni a varázsgombát, de ő csak most az egyszer akarja nyomni és utóljára is. Ezért meg akar enni valahol kb 6-7g-t kb. Ami úgy tudom, hogy gombából elég sok első használatra, főleg ha fűvel is keverik. Mert ő lehet, hogy fogja, na meg ha még erősebb fajta is az a bizonyos cucc. Mert ő erősebb fajta gombát akar nyomatni.Valami Psybolice cubenis golden teacher a neve talán. Nem is értem minek mondja azt, hogy egyszer és utóljára amikor, a gomba egy olyan dolog amiből 1 évbe 1-2 alkalommal. Mindig be vesz az ember 1g-t legalább mert az is kell az életbe. Én nem gombázok, de haverom ezt mondta. Illetve az is ott van, hogy úgy tudom első alkalommal. 2 talán 2,5 max 3g-t lehet be venni ha jól tudom. Ő pedig eleve több mint dupla ennyivel akar kezdeni+ thc. Gondolom azért veszélyes az, hogy sokat be vesz mert egóhalál lesz utána bad trip meg hasonlók, persze elvileg ha van kéznél frontin,xanax vagy valami, akkor nincs para. De mivan ha nincs, illetve ha nem is szedi, ritkán se?! lsd-ről hálaistennek letudtuk beszélni, de azt is úgy akarta kezdeni, hogy 900 valamennyi ug első használatra. Én nem is értem ezeket az embereket, hogy mi a jó abban ha halucinálnak, még ha jó dolgokat is. Ezek közűl egyedűl azokat tudom meg érteni akik Ayahuascáznak. De én még mindig inkább csak maradok az alkoholnál.

2019. júl. 18. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Rohadt nagy hulyesegeket irtok! Hatalmas drogos voltam evekig, ma mar csak a pszilocibin gombakat hasznalom evi 8-10 alkalommal. Ameg 1, 2, 3 g gombákat esztek, addig fajtátol fuggoen, szep visualokat lathattok es egy kellemes belso nyugalmat. Tapasztalatbol mondom, hogy jo minosegu, jo talajon termett cubensis (egyebkent a golden teacher pont nagy kedvencem) eseteben 5g nal kevesebbet nincs ertelme enni. 5g alart csak szimplan drogozik a hulyegyerek effektus. Egy 6-8g vagy a feletti mennyiseg eseten varhatsz olyan elmenyt, ami olyan szinten megsemmisiti az egodat hogy meg abba is segithet, hogy utana egy sokkal jobb ember legyel aki kijon a tripbol, es szebb helynek lathatja a vilagot. Az a gyonyor, az erzes, hogy a vilag es minden elet arad ki beloled az leirhatatlan. Aztan masnap rajosz, hogy ugyanaz a gyonyor vesz korbe nap mint nap az eletben, csak azt a szemeddel mar nem erzekeled. Igen csak elore lenditheti a spiritualis fejlodesedet, es ha ugy erzed ezutan keszen alsz ra, johet a DMT. A trip ott ugye bar csak 10percig tart, de garantalom, hogy utana orokre jobb helykent fogsz tekinteni a vilagra, es rajosz az elet mibenletere, es hogy a hely ahol voltal mielott emberintestet kaptal es ahova mesz mikor e tapasztalat veget er egy es ugyanaz azzal a vilaggal, amit abban a 100milliard evben megelsz, ami kivulrol emberi szemmel nezve osszesen 10perc. Szoval nyugodtan egyen ennyi gombat semmi baja nemlesz, nincsen halalos adagja, akar csak a cannabisnak, vagy kilokat kene megenni belole. Jo az irany! Par gram gombaval jatszanak a drogosok, ha pedig valodi spiritualis elmenyt szeretnel, ami nem hatra, hanem elore viheti az eleted minimum 5g gomba. Persze vannak akik ezt is, mint mindent, tobbshor fogyasztanak mint ahogy az jol esne. Szerintem evi par alkalommal valo begombazas (meg1x mondom mimimum 5g) sokkal tobb pozitivot adhat az eletedhez, mint gondolnad. Nembeszelve arrol, hogy evek ota a WHO listajan a legeslegelso helyen szerepel, mint leg biztonságosabb tudatmodosito. Ehhez kepest az alkohol 800. hely korul van. Kalandra fel, de csak okosan. Ha nem tudod mibe vagsz bele, es nem tudatosan, csak szorakozasbol vagsz bele, nem a megfelelo helyen, es idoben, es tarsasaggal, akkor bizony meg par g gomba is szarul sulhet el. A komoly tripen 2-5fos tarsasagban sotet szobaban kenyelmesen, pszihedelikus zenet hallgatva csodalatos elmenyben lehet reszed, es szamomra az egyetlen olyan szer, ami akar hetekig taplal pozitiv energiakkal. Szep napot, es csak ovatosan :)
2019. júl. 22. 06:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Na jó triped volt kérdező?
2019. júl. 28. 19:34
 13/18 anonim ***** válasza:
17%

"garantálom"

En is garantáltam régen sokaknak, hogy a fűtől nem lesz semmi baja...

1 volt haveromnál előhozta a skizofréniát, gyógyszeres kezelés nélkül menekül, azt hiszi mindenki őt figyeli es követik, sajnos volt már rá példa, hogy rá is támadt utcán egy ilyen emberre aki "követte"... Valójában egy boltba igyekbő 70 éves bácsika volt...

6éven át füveztem, imádtam, 12 éve absztinens vagyok.

A már említett drog indukálta pszichózis #7 válasz, az életem minden területére kihat.

Gyógyszetes kezelés nélkül folyamatos bennem a szorongás, olyan szinten, hogy nem vagyok képes másra, mint ülni az ágyon, izzadni, markolászni a mellkasom és előre hátra dülöngélve rettegni... Normális munkát el sem tudok végezni, a napi 8 órás munkarendtől is befeszülök és jön a szorongás, volt, többször is, hogy bilincsben, mentővel vittek el egyenesen a zártosztályra a gyárból.

1 alkalommal majdnem 1 évet töltöttem a férfi zárt osztályon, mire rendbe raktak... Pedig akkor már 5 éve nem fogyasztottam drogot...

Nagyon vigyázzatok az ilyen "garantálom" emberekkel...

Ő "garantálja" mert Ő még sosem élt át negatív tapasztalatot a drogtól... Ez nem zárja ki, hogy te sem fogsz...

Nem szívtam biofüvet, herbált, semmi mű mocskot, csakis marihuánát 6 éven át, és 10-12 alkalommal lsd-t... Ez alatt a 6 év alatt sajnos én is "garantáltam" sokaknak a jó elményt... Mára van köztük olyan aki minden családi baráti kapcsolatát elvesztette a drog miatt, es olyan is, aki hozzám hasonlóan gyógyszeres kezelés nélkül már nem tud önmaga lenni...

Ezzel a tudattal kell élnem, minimum 6 ember életét tettem tönkre, és akkor a családjaikat nem számoltam bele, mert "garantáltam" hogy csakis jót kaphat a cucctól.

Egy életre taccsra tette az agyamat.

2019. júl. 29. 07:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem mert 3g-nél félő, hogy rajta maradok vagy erős lessz 2-2,5 g-nél meg az, hogy nem lesz elég jó, gyenge lesz. Mert lehet azt sem fogom tudni, hogy mit meg milyen erőséggű,hatóanyagú cuccot kapok.
2019. júl. 29. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező kiderült hazudtál. Na ugye mégis neked kell a gomba, nem pedig a munkatársadnak. Szerintem először próbáld ki fokozatosan. 1 grammot. Majd egy-két hét múlva 2 grammot. Megint egy-két hét szünet után 3 grammot. Mindenképpen várjál 1-2 hét szünetet két gombázás között. Mert ha csak pár napot vársz akkor nem fog hatni a gomba, a pénzedet meg kidobtad.
2019. aug. 27. 23:19
 16/18 anonim ***** válasza:
61%

"Volt többször is, hogy bilincsben, mentővel vittek el egyenesen a zártosztályra a gyárból. 1 alkalommal majdnem 1 évet töltöttem a férfi zárt osztályon, mire rendbe raktak..."

Az ilyen hazugságoktól kímélj meg minket légyszíves. Ezt prevenciónak írtad ide? Te akarsz minket elrettenteni a gombától? Fiatalok nyugodtan próbáljátok ki a gombát. Aztán mindenki döntse el, hogy neki jó volt-e vagy nem.

2019. aug. 27. 23:27
 17/18 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos nem hazugság, hanem tény. De örülök, hogy te ilyen marha magabiztos vagy.
2019. aug. 28. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó nagy kamu vagy, az előbb még azt állítottad, hogy a paraflash után mentél zártosztályra, utána meg azt hogy 5 évvel rá. Miért kell másokat megfélemlíteni?
2020. jan. 20. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!