Ha ennyit be vesz akkor gondolom bad tripje vagy valami hasonló baja lehet akár utána is?
"garantálom"
En is garantáltam régen sokaknak, hogy a fűtől nem lesz semmi baja...
1 volt haveromnál előhozta a skizofréniát, gyógyszeres kezelés nélkül menekül, azt hiszi mindenki őt figyeli es követik, sajnos volt már rá példa, hogy rá is támadt utcán egy ilyen emberre aki "követte"... Valójában egy boltba igyekbő 70 éves bácsika volt...
6éven át füveztem, imádtam, 12 éve absztinens vagyok.
A már említett drog indukálta pszichózis #7 válasz, az életem minden területére kihat.
Gyógyszetes kezelés nélkül folyamatos bennem a szorongás, olyan szinten, hogy nem vagyok képes másra, mint ülni az ágyon, izzadni, markolászni a mellkasom és előre hátra dülöngélve rettegni... Normális munkát el sem tudok végezni, a napi 8 órás munkarendtől is befeszülök és jön a szorongás, volt, többször is, hogy bilincsben, mentővel vittek el egyenesen a zártosztályra a gyárból.
1 alkalommal majdnem 1 évet töltöttem a férfi zárt osztályon, mire rendbe raktak... Pedig akkor már 5 éve nem fogyasztottam drogot...
Nagyon vigyázzatok az ilyen "garantálom" emberekkel...
Ő "garantálja" mert Ő még sosem élt át negatív tapasztalatot a drogtól... Ez nem zárja ki, hogy te sem fogsz...
Nem szívtam biofüvet, herbált, semmi mű mocskot, csakis marihuánát 6 éven át, és 10-12 alkalommal lsd-t... Ez alatt a 6 év alatt sajnos én is "garantáltam" sokaknak a jó elményt... Mára van köztük olyan aki minden családi baráti kapcsolatát elvesztette a drog miatt, es olyan is, aki hozzám hasonlóan gyógyszeres kezelés nélkül már nem tud önmaga lenni...
Ezzel a tudattal kell élnem, minimum 6 ember életét tettem tönkre, és akkor a családjaikat nem számoltam bele, mert "garantáltam" hogy csakis jót kaphat a cucctól.
Egy életre taccsra tette az agyamat.
"Volt többször is, hogy bilincsben, mentővel vittek el egyenesen a zártosztályra a gyárból. 1 alkalommal majdnem 1 évet töltöttem a férfi zárt osztályon, mire rendbe raktak..."
Az ilyen hazugságoktól kímélj meg minket légyszíves. Ezt prevenciónak írtad ide? Te akarsz minket elrettenteni a gombától? Fiatalok nyugodtan próbáljátok ki a gombát. Aztán mindenki döntse el, hogy neki jó volt-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!