Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megcsípett valami 1 hete és...

Megcsípett valami 1 hete és elvakartam. Mit csináljak? Orvos?

Figyelt kérdés

Azóta sebes ,ég ,fáj.Nem akar elmúlni pedi hozzá sem nyúlok.Már ugy érzem hogy az egész lábfejem fáj :(

A másik lent voltunk Velencei tón és van a karomon egy kis csípés ami meg van dagadva és kék folt van körülötte.Már az is 1 hetes és semmi látszata nincs annak,hogy el akarna múlni.Érintésre ez is fáj :(

Félek orvoshoz menni nehogy kinevessenk és hülyének nézzenek. :(

2010. júl. 10. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy sebbel nem kell orvoshoz menni. Betadinnal fertőtlenítsd le és annyi... Nem olyan nagy kaland egy szúnyogcsípés
2010. júl. 10. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem szúnyog. Nem is emlékszem már rá mikor volt utoljára rajtam szúnyogcsípés.Tán még ovis koromba.Engem nem szeretnek. Ha nem fájna nem írnék. Mellesleg bekentem betadinnal és nem használ.
2010. júl. 10. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne félj, nem fognak kinevetni. Akkor, amikor a szúnyogcsípés fertőzést okozhat, és egyre több az ilyen jellegű tünet, nem fogják félvállról venni.

Nekem a jobb combomon van hátul egy 1 hetes szúnyogcsípés, ami most is még egy kemény, piros kis csomó. Nem is úgy viszketett, mint ahogy szokott, inkább égett a csípés helye. A kisebbik lányomnak az arcán, a szeme alatti szúnyogcsípés 2 nap múlva egy nagyon randa gennyes pattanás lett, de valami nagyon nagy. Mondjuk azt rendbe tudtuk tenni, kamillás gőzölés után alig hozzáértünk, kifakadt, és semmi nyoma nem maradt, de ilyet azelőtt soha nem tapasztaltunk.

Tehát menj nyugodtan orvoshoz, nem te leszel az első.

2010. júl. 10. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Sebészet!!!!!
2010. júl. 10. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja igen, egy szúnyogcsípéssel is lehet, hogy orvoshoz kell menni. A 2. vagyok, csak példának írtam az esetünket, hogy még abból is lehet baj. Főleg, ha nem tudod, mi csípett meg!!!
2010. júl. 10. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!