SOS! A macskam belekarmolt az anyajegyemben!?
Szia!
Nekem 17 évesen karmolt bele cica,most 24 vagyok. :) házibuli volt, a barátnőm benti cicája az ölemben feküdt, egyszer csak megriadt es úgy bele karmolt, hogy vérzett... megtöröltem, de mivel buli volt, nem foglalkoztam vele kellően... nejem azota nagyon sötétbarna-fekete lett, de semmi. Többször voltam azóta bőrgyógyászaton, az égvilágon semmit nem mondtak rá. :) ne aggódj, de azert jo hogy megmostad. Betadin, es ragaszd le.
Szerintem 23:34kor, amikor a kérdést feltette, nem igazán volt lehetősége orvoshoz fordulni..ez meg azért nem ügyeleti dolog...
Feltett egy szimpla kérdést, mert amikor történt az eset, nem volt lehetősége azonnal orvoshoz fordulni. Ez ennek az oldalnak a lényege, hogy ha kérdésünk van, és nincs lehetőségünk rögvest megtalálni a megoldást, akkor itt feltegyük a kérdésünket, és mások véleményéből, tapasztalataiból táplálkozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!