Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bélgyulladással, mehetek...

Bélgyulladással, mehetek strandra?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
hát persze hogy mehetsz! Csak szólj az összes ott fürdőzőnek, hogy ez a betegséged.
2010. júl. 10. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen "bélgyulladásra" gondolsz - ha mondjuk Crohn-beteg vagy, nyugodtan menj, de ha egy vírust vagy pl. Salmonellát nyaltál be, akkor maradj otthon és kúráld magad.
2010. júl. 10. 15:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megkérdezted,nem vírus!Vagy crohn,vagy IBS(mindkét eredményére még várok).
2010. júl. 10. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:
hát én nem vagyok orvos, de nem ajánlanám, [vagyis gondolj a többi emberre is] meg van még idő a nyárból
2010. júl. 10. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Én Crohn beteg vagyok. Menj nyugodtan persze, érezd jól magad az a lényeg. :) Am hány éves vagy?

19/F

2010. júl. 10. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyik sem fertőző,úgyhogy mehetsz
2010. júl. 10. 15:46
 7/10 A kérdező kommentje:
30-as nő!Hogy viseled a crohn-t?
2010. júl. 10. 18:33
 8/10 A kérdező kommentje:
getready!Van fogalmad róla mi az a crohn,vagy ibs?Mert ha nem,akkor magyarázd már el nekem hogy miért nem mehetek.Amint észrevehetted irtam,hogy nem vírusos(salmonella..stb.)betegségem van!
2010. júl. 10. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:

4. vagyok. Huuu hát akkor elég későn derült ki neked :D

Bár ha nincs gyomorvérzésem féléve akkor sztem nekem se derült volna ki =D

szal én most megvagyok, meg előtte is megvoltam, nem tűnt fel h beteg lennék =D remélem a jövőben is így marad.

Neked meg jobbulást! aztán bármi is legyen az eredmény, csak kitartás! :)

Ja meg ha strandolni mész kend magad be, mert a napfény is elősegíti a gyulladást!

2010. júl. 10. 19:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Általában 20-40 év között jön ki.Oké.Köszi:-(....Jobbulást neked is:-)
2010. júl. 10. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!