Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet jobban lenni...

Hogy lehet jobban lenni energiaital után?

Figyelt kérdés
Ma megittam egy fél literes Monstert és nagyon rosszul vagyok tőle, nyugtalan lettem a szívverésem szapora lett és a fejem is megfájdult illetve a szemem is, korábban elég gyakran fogyasztottam és nem volt tőle problémám, egy ideje viszont nem iszok és most kaptam egyet amit meg is ittam, a vérnyomásom alap helyzetbe elég alacsony 100/60 és a pulzusom 70 körül most 114/91 és a pulzusom 72 volt a dyastolés érték magasnak tűnik a szokotthoz képest, mit tegyek annak érdekében hogy jobban legyek? Az biztos hogy többet nem iszok ilyen szemetet!:/ 16/F

2019. júl. 8. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
igyál sok vizet
2019. júl. 8. 23:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, amint hazaértem az volt az első:)
2019. júl. 8. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Ezen kívül most semmit sem tehetsz. Amíg rosszul vagy, ne csinálj megerőltető dolgot. Máskor pedig tényleg ne igyál ennyi energiaitalt egyszerre. Ha nem fogyasztasz koffeint, elszoksz tőle, és jobban fog hatni.
2019. júl. 9. 10:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azóta jobban is lettem!:)
2019. júl. 9. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!