Mi okozhatta a körömgombát?
Amióta csak az eszemet tudom, a nagylábam ujja (mindkét lábamon) mindig vastagabb volt, mint a többi. Pedig nem járok strandra, uszodába és közös tusolóban mindig papucsban fürdöttem. (Kb. 14 évesen kötelezően jártam strandra úszásoktatásra. Mindig gyanakodtam körömgombára annak ellenére, hogy tényleg nem jártam uszodába, strandra és nem tusoltam közös használatú tusolóban mezítláb.
Most pedig bekövetkezett az, hogy kezd leesni és az utóbbi időben csúnya is lett amellett, hogy vastag. A fele már nincs meg, a kezemben maradt, amikor vágtam.
Az is igaz, hogy kb. 20 éve már mindig lakkoztam a lábujjaimat és a kezemen lévőket is és a lábujjaimon lévőket szinte soha nem hagytam lakkozatlanul.
A családomban a körömgomba jelei a felperdült és elszíneződött, vastag lábköröm (szintén nagylábujjon), az én nagylábujjaimon a köröm "csak" vastag, amióta az eszemet tudom, nemrég színeződött el és most le fog esni.
A Betadine krémet ajánlotta orvos, illetve a fokhagymás-ecetes kezelést.
Ha teljesen leesnek a nagylábujj körmeim, az újak végre-valahára szép vékonyak lesznek? Mihelyst leesnek a mostani csúnya nagylábujj körmeim és elkezd nőni az új, azonnal elkezdem a Betadine krémmel kenni. Persze az eddig használt lábbelijeimet kifertőtlenítem.
A köröm gombát 1 virus okozza,ami a szervezetben van .
Ezt csak gyógyszeresen lehet megszüntetni .
A Betadine csak 1 fertőtlenitő.
A gyógyszert a Tb nem támogatja.1 kiszerelésben csak 4 van,mert hetente csak 1 et kell bevenni.
Ha elfogy még egyszer fel írja a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!