Buli után vagyok, nagyon szarul, hánytam, fejfájás. Mit egyek/igyak h jobbanlegyek-?
Figyelt kérdés
fejfájáscsillapítót nem lehet bevenni,mi?ja és mért 6 órával később hánytam?2010. júl. 10. 02:07
1/9 anonim válasza:
Minek iszol annyit, h hányj??? Nem tudod hol a határ?? Béna vagy akkor!! Érezd is magad nagyon szarul!! Megérdemled!! Hátha tanulsz belőle és legközelebb csak annyit iszol, mint 1 normális, értelmes ember.
2/9 anonim válasza:
igyál rengeteg tiszta, ízesítetlen vizet. Kb 7-8 dl-t, de ne egyszerre. azért hánytál 6 órával később, mert a szervezeted küzdött az alkohollal, próbálta feldogozni, de nem tudott megbirkózni ezzel a dózissal, így a végén kilökte magából. jobb, mintha felszívódott volna :)
3/9 anonim válasza:
utolsó vagyok: egyél valami zsírosat/szárazat. előbbi leköti és segít feldolgozni, utóbbi "felszívja"
néhány pl: pörkölt, zsíros kenyér, ropi, pogácsa, sólet, húsleves, gulyásleves
4/9 anonim válasza:
Szia.03:45-tel értek egyet.Régebben nekem is csak a víz segített nagy mennyiségben! Amúgy ha lefekvés előtt eszel valami gyümölcsöt (mindegy milyet) az sokat tud segíteni a másnaposság tünetein.
5/9 anonim válasza:
Igen, sok viz, esetleg citromos tea! Fejfájásra valami gyógyszer és sötét szoba! De ezután ne igyál annyit!! Ez a legjobb tanács!!!!
6/9 A kérdező kommentje:
Most keltem nemrég,pedig 4kor aludtam el.Már teljesen jól vagyok.az kellett,hogy kijöjjön belőlem az összes alkohol.Tudom,hogy hülyeséget csináltam,de úgy gondolom mindenki a saját hibájából tanul.Majd legközelebb nem fog előfordulni,mert tanultam belőle.Az volt a baj,hogy töményet ittam,nem sokat,de 2 félét :/.Nem is vagyok egy nagy piás,sőt félévente kb 2x ha iszok,de szerintem 1x legalább mindenkivel történik ilyen.
2010. júl. 10. 08:34
7/9 anonim válasza:
Én 32 éves vagyok,és még SOHA ÉLETEMBEN nem ittam alkoholt.Szóval,velem ezután sem fog ilyen történni.Egyébként hányás után mindig azt kell enni,amit az ember megkíván.Nekem legalábbis ez mindig bevált...sosem ettem főtt krumplit,meg háztartási kekszet sem,azt ettem amit kívántam.
8/9 A kérdező kommentje:
Én ezt az olyan emberekre értettem, akik nem antialkoholisták.
2010. júl. 10. 20:32
9/9 anonim válasza:
Soha életedben nem ittál, úgyhogy tudod, hogy semmi jó nincs benne :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!