Hiperpigmentációs folt kérdés?
Figyelt kérdés
Volt mindkét karomon néhány hiperpigmentációs folt, legalábbis szerintem az volt. Sötétebb színűek, mint a bőröm. Régóta ott voltak de az utóbbi 1 évben láthatóan kezdtek sötétebbek lenni. És a lényeg, hogy lent voltam most a Balatonon 3 napot. Sokat fürödtem, akkor ugye végig áztak (ez azért lényeges, mert egyébként csak zuhanyozni szoktam, úgy nem áznak) és napfény is elég sok érte őket. 2 nap alatt teljesen eltűntek (nem barnulás, nem leégés miatt, tényleg eltűntek). Szerintetek ennek mi az oka?2019. júl. 4. 13:58
1/2 A kérdező kommentje:
Lehet esetleg, hogy nem is hiperpigmentációs foltok voltak? Bőrgyógyász sosem látta őket. De képek alapján egyértelműen azok voltak.
2019. júl. 4. 13:59
2/2 anonim válasza:
Nekem az arcomon van egy sötétebb folt ha lebarnulok nem látszik. Telen elég ronda. De én bekenem vastsgon naptejjel vagy sebtapaszt ragasztok rá. Szerintem nem egésuseges tovább napoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!