Mitol lehet fekete a szekletem?
Valakinek volt mar igy?
Marcius 31.-en volt csaszarom utana atlagos volt a szekletem de kb 3-4 hete fekete szinu. Keszulok orvoshoz menni de egyenlore a babamat nincs kire bizni igy elorelathatolag nemtudom mikor kerulok el a dokimhoz. Szerintetek? A neten nem akarok tajekozodni mert irnak mindenfele hulyeseget igy inkabb szemelyes tapasztalatokra lennek kivancsi.
Vas tabletta?
Szeder? Erdei gyümölcsök?
Széntabletta?
Ezek közül valamelyiket szedted/etted mostanság?
Azért ezzel dokihoz el kell menni minél hamarabb, tekintve, hogy azért nem telt el túl sok idő.
Megbízható barátnő, akire bízhatod a gyereket? Azért elmenni háziorvoshoz nézetni egy székletmintát nem tart órákba. Most érted,
"A neten nem akarok tajekozodni mert irnak mindenfele hulyeseget igy inkabb szemelyes tapasztalatokra lennek kivancsi."
Itt a gyiken a szokásosnál sajnos ostobább válaszokat fogsz kapni. Ezt a dolgot felejtsd el, ez a meggyőződés hátráltat. A neten tudni kell kiválasztani a hiteles forrást, ezekből párat összevetni egymásssal.
Most gondod van kire bízni a gyereket? GOndolj bele abba, mi van akkor, ha lesz valami szövődmény, és mondjuk ágynak esel vagy el kell vigyenek a kórházba.
Kicsit ennél felelősségteljesebben lásd a világot, ne csak a perpillanatot nézd.
Visszahivott a dokim,utana nezett a zarojelentesemnek a gepeben, azt mondta nem vashianyra lett fel irva es nem is folsav hianyra,emlitett egy orvosi"nyelven" valo verszegenyseget hogy nekem az van
... Hat sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!