ANANAS GUARANIS fogyókurát érdemes kipróbálni?
Ez az ananász guaranis azt jelenti, hogy a guaranis indiánok nevezték elöször ananásznak.
"Fö hatóanyaga a bromelain emelett még B12 és E-vitamin és 16 féle ásványi anyag és nyomelem található benne.
Gyógyhatásai:
javitja a szervezet fehérje-egyensúlyát
csökkenti a hasnyálmirigy terhelését
segiti a szervezetben visszamaradt folyadék, ödémák eltávolitását
enyhiti a bélmüködési zavarokat
stb." (Növényi gyógyszerek. Magyar Könyvklub 2001.)
Gondolom elsösorban a vizhajtó hatása és a fehérje egyensúlyra kifejtett hatása miatt gondolják fogyasztószernek.
Ilyen gyors mértékü fogyást, amit a reklámban igérnek, én sem tartok helyesnek. Rendkivül igénybe veszi a szervezetet, állitják az orvosok.
Egyszer 6 hét alatt fogytam 10 kilót, azért kellett abbahagynom mert már kora reggel szédültem és ülve is tudtam de. 10-kor aludni.
Pedig csak egy elég könnyü étrendet követtem.
(Michael van Straten - Barbara Griggs: Superfoods /Èteled a gyógyszered. Szuperételek. Èdesviz K. 1992. Súlyszabályozás fejezet. 129-143. old.)
Az lenne a jó, ha olyan emberek is irnának ide, akik voltak olyan bátrak, és kipróbálták.
Ami miatt nekem is kétségeim vannak, az egyik a gyors fogyás. Ebben nem nagyon hiszek, de szerencsének is tartom, ha nem jön be, csak lassabban.
A másik, hogy nem nagyon hiszem, hogy ez a pénzt visszadunk garancia tényleg megtörténik.
Egy postafiók nem fog válaszolni. Valóban sokkal bizalomgerjesztöbb lenne, ha név, cim, telefonszám mellett próbálnák eladni, van erre böven példa.
Az engem nem zavar, hogy Szlovák a postafiók.
Egyszer oknyomoztam egy hasonló ügyet, a pf. cég mögött találtam egy másik céget, ez cég szabályszerüen be volt jegyezve Magyaroszágon, viszont kissé kétes hirü sváci cég volt, aki már végigtarolta fél európát.
Nekik az volt a trükkjük, hogy mindig olyan helyen léptek akcióba, ahol a fogyasztóvédelmen találtak egy gyenge pontot.
Mivel ha elégedetlen vagy, ez a fogyasztóvédelemre tartozik. Viszont ha a fogyasztóvédelem elhajt, hogy sajnáljuk, jogilag minden rendben van, akkor maradt a sürü imádkozás.
Szó sincs róla, hogy ezt a céget ilyesmivel hoznám összefüggésbe, mindössze a gyakorlati tapasztalatomat akartam elmondani.
Visszatérve az anánászra, érdemes lenne utána nézni, hogy létezik-e más ismert cégtöl valamilyen termék porba, kapszulába, tablettába?
Egyet találtam Ausztriában, zöld tea-ananász-papaya felállásban 9,90 EU-ért a DM-be.
Nekem pl. csak sima ananászba kellene, mert magas a vérnyomásom, aminek a zöld tea nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!