Digitális lázmérővel mennyire lehet pontosan mérni? Fontos!
Lázasnak érzem magam, de csak digitális hőmérőnk van. Alig hallom,, hogy csipog be és kikapcsoláskor is.
Most is bent tartottam 6 percig, és 37 et mutatott.
sajnos már nincs higanyos a patikákban.
Milyent vegyek???
Mivel nincs higanyos a patikában, ezért digitálisat vegyél.
Ha 6 perc alatt 37-et mutatot, akkor az annyi.
Egyébként szerencsésebb szájban mérni, úgy pontosabb, bár 1-2 tizeddel többet mutat, mint hónaljban. Előtte ne igyál se hideg, se meleg folyadékot, mert módosíthatja az eredményt.
Én régebben babaprojektre használom a hőmérőzést, azaz nekem egy-két tized is számít. És nagyon pontos: gyönyörűen jelzi a hőgörbém, hogy mikor van tüszőrepedésem, mikor vagyok termékeny.
Az az igazság, hogy én sem bízom meg a digitálisban. Szerintem is szar. Nem tudok neked mit tanácsolni. Próbálj meg valahol szerezni egy higanyosat.
Nekünk is az volt otthon a szüleimnél és soha nem törtük el.
Még a mai napig meg van. Nem tudom minek kellett ez a nagy felhajtás. A higanyos hőmérő a legpontosabb.
Köszi a válaszokat! Sajnos a higanyosunk eltörött:( De szerintem lázas vagyok, mert fázom, és nagyon fáj a torkom!
Az lesz, hogy veszek egyet..
Még egy kérdés. Hallottam, van olyan, ami hasonló a higanyoshoz, csak alkohol van benne. Az milyen?
Az alkoholos pontosan még, csak állati nehéz (szinte lehetetlen) lerázni. Ezt a patikusok is tudják.
Az én digitálisom fél fokkal kevesebbet mér, mint a higanyos. Szóval szar. De ha hozzáadok fél fokot, akkor lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!