18 év alatt lehet gyógyszert venni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 22:17
3/6 anonim 

válasza:

Én nem hallottam róla, hogy ne lehetne. Én pl vettem amikor még nem voltam 18 és senki nem szólt semmit.
Egyik ismerősöm gyógyszerész. Régebben patikában dolgozott. Voltam is bent nála munka közben is és még soha nem láttam hogy személyi igazolványt kérne bárkitől is hogy bizonygassák a korukat.
Kiírva sem láttam ilyet egyik gyógyszertárban sem, mint pl boltokban a kasszánál a piákra és cigire vonatkozóan.
4/6 anonim 

válasza:

ez hülyeség h nem lehet venni. ha van recepted kapsz gyógyszert. én 17 vagyok és pl a fogamzásgátlómat magamnak veszem. meg ha megkérnek a szüleim megveszem ami nekik kell
5/6 anonim 

válasza:

Én is 18 alatt vagyok és adnak gyógyszert. De ha belegondolunk, ez azért elég érdkes, nem? Cigit nem adnak (nem mintha sajnálnám ezt), viszont gyógyszert igen! Pedig mondjuk beveheti a gyerek a mamának haza szállítandó gyógyszert, nem kevés gondot csinálva vele. És azért egy gyószertúladagolás veszélyesebb. Sőt...lottót se adnak!
6/6 A kérdező kommentje:
ÉN 14 vagyok és recept nélküli gyógyszerre gondoltam(Algoflex M).
2010. júl. 11. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!