Miért érzem úgy mintha lenne valami bogár rajtam és milyen orvoshoz lehet ezzel fordulni?
Minden testrészemen előfordul,de 90%-ban csak a lábamon. Mintha a szőrt megmozgatná,megbirizgálná valami.
Már vagy negyedik éve van ez..kezdek belebolondulni.
Nem tudom jól érezni magam,megkeseríti az életem ez a sok bőr hülyeség.
3 naponta nagytakarítok,hogy ne legyen semmi,de hát nem ezen múlik. A lábaim amúgy is már totálkárok,még tavasszal kérdeztem egyet,hogy mik lehetnek a piros kiütések és elvileg allergia,na azok se múltak még el,ekcémám is van,bár azzal már megtanultam együtt élni,és ez a birizgálós érzés..Hát elviselhetetlen már.
Úgy olvastam,hogy ez valami pszichés dolog lehet,de akkor nekem miért csak nyáron van ez? Máskor sose fordul elő.
Még megjegyezném azt,hogy mindig is nagyon fosós voltam minden rovartól és irtózok tőlük,már ha meglátok 1 db hangyát vagy legyet is,elkezdek viszketni.. Mintha már a tudatalattim egyből azt képzelné el,hogy rajtam van.
Már nagyon véget szeretnék vetni ennek. Nem tudom,hogy ettől a bogár fóbiától van,vagy a másik opció.
Hát még nem jutottam el odáig,hogy valaki találjon.
De nem hiszem mert mondom,csak nyáron van ez és akkor se minden nap(szerencsére..)
És nagyrészben a lábamon ahol van szőr. Kíváncsi lennék ha zéróra leborotválnám éreznék-e ugyanígy ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!