Miért izzadok ennyire? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az a problémám, már vagy 4-5 éve, hogy a legkisebb mozgástól is izzadok nyáron, amikor másokon még semmi nem látszik. Ha csak a napon vagyok, akkor pár lépés után is már csepeg a víz rólam. Pedig sportos alkat vagyok, nem szedtem soha gyógyszereket sem semmit, ritkán iszok alkoholt, régebben még egészségesen is kajáltam, és mégis.
Kertészként dolgozom jelenleg. Ma pl toltam a fűnyírót, és akkor is szakadt rólam a víz, pedig nem egy nagy meló.
2019. jún. 14. 23:48
1/3 anonim válasza:
Hát, ha ma izzadtál, azon semmi csodálkoznivaló nincs, embertelen kánikula van. A szervezet hűti magát. De elmehetsz a háziorvosodhoz, mert hormonális okai lehetnek a túlzott izzadásnak.
2/3 anonim válasza:
Barátom is izzad mint a kutya. Bent a házba csak felöltözik és már csöpög a homloka arról nem is beszélve ha elsétálunk a boltba olyan mint ha fürdött volna annyira izzad. Ő sem volt mindig ilyen állítása szerint azóta van mióta műtötték gyerek korában. Engem nem zavar őt nyílván igen de ez van elvileg semmi baja szóval törölközni kell ennyi.
3/3 anonim válasza:
Az izzadás a test hőfok szabályozása normális esetben .
Ebben bizony én is meg izzadok ilyen melegben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!