Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg túlzás pénz megfogása...

Tényleg túlzás pénz megfogása után kezet mosni?

Figyelt kérdés
Egy másik kategóriában olvastam erről és állítólag ez beteges... Én el sem tudnám képzelni, hogy egy annyira piszkos dolog után ne menjek el kezet mosni. Bolt után is az első, hogy megmosom a kezem és csak utána pakolok el.
2019. jún. 12. 12:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én a veszélyeztetettebb kategóriába tartozom, de nem szoktam túlzásokba esni.Rendszeresen használok kórházban is használatos kézfertőtlenítőket, de azért nem mosok 5 percenként kezet. Főleg azért, ha pénzt fogok, vagy épp ki kellett menni valahova a lakásból :)
2019. jún. 12. 13:02
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Már megint itt vagy? Tudjuk, te nem fogsz kezet senkivel, nem rendelsz gyrost, nem eszel lángost, vásárolni se jársz, mert minden tele van undorító bacikkal.
2019. jún. 12. 13:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha bárhonnan hazaérek, mindig kezet mosok. Főleg, ha üzletben is jártam, pénzt fogdostam, és buszon utaztam. Szerintem alap.
2019. jún. 12. 13:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem baj, hogy én nem tettem fel ilyen kérdéseket? Szoktam gyrost is enni (jobb helyeken evőeszközzel) és sajnos a bevásárlás sem jön haza magától...
2019. jún. 12. 13:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
2., szerintem ő nem ugyanaz a személy. Még írta is, hogy olvasta egy másik kategóriában. Ő egy nagypofájú fickó volt.
2019. jún. 12. 13:06
 6/16 A kérdező kommentje:
Kézfogást amúgy nem hiszem, hogy "normális" körülmények között ki lehet kerülni. Bár én nő vagyok, de bemutatkozáskor így is kell.
2019. jún. 12. 13:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én kezet mosok pénz után ha van lehetőség, de ha pl. lángost veszek fizetés után nem fogok wcre rohanni kezet mosni, hanem úgy eszem meg. Egyébként megmosom kaja előtt, kaja után, wc után, van hogy előtte is, ha hazaérek, állatok után...

Meg még biztos egy csomó fura dolog után, múltkor anyósom cseszett le, hogy mi a f..sznak kell ennyit kezet mosni meg a gyereket is pucolni, akkor lesz beteg.

Na ő hetente fürdik, a retkes kutyájával alszik, akit kézből etet evés közben. Múltkor a gyerekem is úgy etette, a kutyanyálas kezével egy a kutyának, egy a gyereknek. Alig várom hogy távolabbra költözzünk innen. Bocs, ezekről a tisztaságos kérdésekről mindig ő jut eszembe, hogy még én nem vagyok tiszta szerinte.

2019. jún. 12. 13:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg anno a suliban bolti elado szakmat tanultam es ott alap dolog volt hogy ha sokaig a penztarban voltunk (gyakorlaton boltban) es peldaul mentem enni vagy hus/sajt pultba alltam akkor kezet mostam. Igy nem tunik tulzasnak. De en akarhonnan hazajovok kezet mosok azonnal,uzletek,korhazban jaras utan peldaul. Illetve szokott nalam lenni kezfertotlenito is.
2019. jún. 12. 13:43
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon ritkán használok készpénzt, neked is ezt javaslom.

Igen, undorító a készpénz, mindenféle büdös proli fogdossa össze, indokolt utána kezet mosni. De ha folyton azzal fizetsz, akkor kicsit strapás lehet az életed, hogy mindig mész tisztálkodni utána.

2019. jún. 12. 13:45
 10/16 anonim ***** válasza:
82%
A papírpénzen tényleg sok a baktérium, ha lehet kezet mosok miután megfogtam. Lehet, hogy túlzás, de én például nem értem azt, aki 2 órát bkv-zik, mindent megfog, aztán jóízűen falatozik kézmosás nélkül közvetlenül megfogva az ételt. Ennyi erővel a járdát is nyalogathatná, vagy a kapaszkodót a buszon.
2019. jún. 12. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!