Tényleg túlzás pénz megfogása után kezet mosni?
Én kezet mosok pénz után ha van lehetőség, de ha pl. lángost veszek fizetés után nem fogok wcre rohanni kezet mosni, hanem úgy eszem meg. Egyébként megmosom kaja előtt, kaja után, wc után, van hogy előtte is, ha hazaérek, állatok után...
Meg még biztos egy csomó fura dolog után, múltkor anyósom cseszett le, hogy mi a f..sznak kell ennyit kezet mosni meg a gyereket is pucolni, akkor lesz beteg.
Na ő hetente fürdik, a retkes kutyájával alszik, akit kézből etet evés közben. Múltkor a gyerekem is úgy etette, a kutyanyálas kezével egy a kutyának, egy a gyereknek. Alig várom hogy távolabbra költözzünk innen. Bocs, ezekről a tisztaságos kérdésekről mindig ő jut eszembe, hogy még én nem vagyok tiszta szerinte.
Nagyon ritkán használok készpénzt, neked is ezt javaslom.
Igen, undorító a készpénz, mindenféle büdös proli fogdossa össze, indokolt utána kezet mosni. De ha folyton azzal fizetsz, akkor kicsit strapás lehet az életed, hogy mindig mész tisztálkodni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!