Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mitol lehetett? Mintha...

Ez mitol lehetett? Mintha halucinaltam volna.

Figyelt kérdés
23 eves vagyok, amirol beszelek az nem most tortent velem, hanem nagyjabol 15 16 eves koromban. Sokszor volt, hogy ejjelente nem birtam elaludni, mert amint lehunytam a szemem annyira elkezdtem szedulni, hogy kapaszkodnom kellett, meg az agyban fekve is nehogy leguruljak. Ezeken az estekeb ha el is aludtam, akkor altalaban felebredes utan mintha halucinaltam volna. Nem mertem kimenni a szobambol, mert meg van huzva egy vonal, amit nem lephetek at, es lattam is azt a vonalat. Egy feher vastag vonal votl a szobam ajtaja elott meghuzva es szinte mindig ez tortent velem mikor felebretem. Olyan is volt, hogy mikor becsuktam a szeme nem szedulni kezdtem, hanem ember alakokat lattam magam elott, amik folyton hol osszezsugorodtak, folyton megnottek. Zavagyvasanak tunhet ez az egesz, de ebben a nagyjabol 1 2 honapos idoszakban szinte alig aludtam ejjelente, mar elore feltem az estetol, hogy aludni kell, de persze szuleimnek nem szoltam errol sosem, mert feltem, hogy valami komoly bajom van es orvoshoz visznek. Mar nincsenek ezek a tuneteim szerencsere, de most eszembe jutott ez az idoszak, eletem egyik legnehezebb idoszaka, es sosem beszeltem errol senkinek.
2019. jún. 11. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak régen hallucinációim,de elmúltak. A pszichiáterem szerint nem vagyok skizofrén,hanem bipoláris személyiségzavaros.
2019. jún. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!