Szerintetek egészséges felnőttek lesznek a fiatalokból?
Pont ök akik talán jobban vannak erre felkészülve. A 70-80-as években születettek kapták felkészületlenül a nyakukba ezeket.
Nagyapám már 12 évesen dohányzott, akkor ez menö volt, a hídalatt szívta minden gyerek az iskola után...
Energia ital nem volt, de mi 80-sok már telibe kaptuk a drogokat, és nagyon kevés megelözéses dolog volt. Söt a 70-90 között talán még az autok kevesebb volt, de a gyárak alig alig használtak szüröket, mindent kipöfögtek, a spray volt minden, a rengeteg mütrágya és az iszonyat mennyiségü permetezés, az állatok és mi emberek antibiotikumozása szerintem sokkal károsabb volt mint most a sok autó.
Az elektromos kütyük is még szerintem kevésbé káros mint amiket fent leírtam.
A várható élettartamuk a mostani generációnak nagyon magas. Oké, hogy rengeteg szemét kaja van és a környezetünk is pusztul, de ezzel szemben itt vannak a modern gyógyszerek és a vakcinàk,a 3d-s nyomtató, amivel már lassan a szív"nyomtatàs" is elterjed. Szóval sok mindenben jobb a mostani világ és valószínű tovább fognak élni, mint a korábbi generációk.
Ettől függetlenül fene tudja, hogy pl a víz és levegő szennyezés illetve a sok hulladék kaja mit fog eredményezni hosszútávon.
@13:09
Na megérkezett egy utcára ki nem nagyon járó fotelszakértő, aki ide borította minden frusztrációját.
Azért mert vannak ilyen extrém esetek amiket leírtál, nem azt jelenti hogy minden fiatal ilyen.
Sorkatonaság teljesen felesleges időpazarlás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!