Kihez forduljak, ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni?
Annyit az elején leszögezek, hogy a testemen vannak anyajegyek, nem tudom, mit számít soknak, de egymástól legalább 20 centire mindig találni egy-két kisebbet, van sötét, világos, de szépek egyébként.
A nyakamon van egy nagyobb, de nem annyira, olyan 2-3 mm-es, sötét színű, na ezt mindenképp le szeretném szedetni, mert van, hogy 4 vastagabb, sötét szőrszál nő ki belőle. Ezen kívül van egy jó 5-6 mm-es a jobb bokám fölött, elöl. Kicsit szabálytalan, rápillantva vagy messzebbről kerek, de egyszínű, és teljesen lapos.
Ezeket figyelembe véve, már magában megérnék egy átnézést, de ez a kettő különösen fontos. Az arcomon is vannak, halványabb, kicsi anyajegyek ezek, nem is észre vehetőek, amik eddig és most sem zavarnak, de amióta elkezdtem borotválkozni, azóta azért ki vannak téve mindig a pengének. Gondolom így kiderült, hogy fiú vagyok.
Amit 100%, hogy vegyenek le, az a nyakamon lévő.
Most csak azért írtam le ezeket, hogy ha valami hozzáértő idetéved, így látatlanban is levéleményezheti.
A kérdés igazából az, hogy mi a menete? Nyíregyháza közel van, ennyit tudjunk.
Szóval, először háziorvos, vagy egyből a kórház? A kórházon belül sebészet vagy bőrgyógyászat, esetleg plasztikai sebészet?
Bejelentkezel a bőrgyógyászatra és majd ott megnézi őket és megbeszélitek a részleteket. Nekem sebészeten kivágták a gyanúsat pár héttel a vizsgálat után.
Ha kivágják kicsit hegesedni fog. Emberfüggő hogyan de szerintem egyáltalán nem vészes
Szia!
Bőrgyógyászaton esztétikái okokból nem szednek le semmit! Pl.fibrómát ha le akarsz vetetni, alkalmanként csak kettőt támogat a TB!
Ha azt mondod, zavar (fésülködésnél belekapsz, viszket, stb.), akkor a bőrgyógyász elküldhet vele sebészetre, ahol kivágják. Nekem a TB alapú anyajegy eltávolítással az a tapasztalatom,hogy összeb*rmolták a lábamat, olyan csúnyán varrt az orvos plasztikai sebész létére, hogy abban sok köszönet nem volt. Magán úton a doktor sokkal kedvesebb volt, szebben is varrt, úgyhogy én azt tanácsolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!