Koszmó eltávolítása?
Figyelt kérdés
A fejbőröm olyan mint ami ki van száradva. A fejem 2 oldalán ellepi és mintha korpás lennék úgy hullanak a száraz fejbőrök a fejemről. Bőrgyógyászhoz is voltam. Először locoid lotion nevű vizet írt fel. Miután elfogyott nem javult a fejbőröm. Vissza mentem és belosalic nevű vizet írt hogy ezzel dörzsöljem és Kerytol P.S.O. sampont ajánlotta de ezek sem segítettek. Nem tudom mivel távolíthatnám el, de kegyetlenül viszket.2019. jún. 9. 12:19
1/3 anonim válasza:
Gyereknek baba olajjal kentük be, majd sapka és pár óra múlva fejmosás.
2/3 anonim válasza:
Ez a fejből talán feléghetett az erős naptól.
Ilyenkor van bőrváltás.ami viszketegséggel is jár.
Ha koszmo,akkor baba olaj ,ahogy irták már .
Felesleges próbálkoznod különböző kemikáliákkal .
Látod a doki is csak találgat,de irni kell valamit,mert azért orvos ,ha már elmentél hozzá.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom a baba olajat :) a naptól nem lehet mivel már hónapok óta ilyen a fejbőröm és akkor még rossz idők voltak :D
2019. jún. 9. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!