Ez lehet aranyértől? Nagyon erős vérzés?
Előre is bocsánat az érzékletes leírásért.
Tegnap este székelésnél vettem észre először. A wc a produktum (lágy, véletlenül sem székrekedéses, sőt!) mellett csupa vér volt, ahhoz tudnám hasonlìtani, mikor erős menstruáció mellett megy az ember lánya wc-re, és csupa vér minden IS. Élénkpiros, friss vér nagyrészt, felkelésnél csöpögött (először azt hittem, a semmiből a havi vérzésem jött meg, de nem).
A wc papíron félig alvadt, nyálkás csomók voltak a letörölt friss vér mellett.
Nem folyamatos vérzés, azaz az alsóneműt, ágyat stb nem kentem össze. De következő mosdózásnál is ez volt a helyzet.
Reggelre elmúlt, majd napközben újra, kevésbé erősen, délután arra is volt példa, hogy csak vért "nyomtam ki", de akkor nyilván kevesebbet.
Most estére megint ugyanaz a szitu, mint tegnap, nagy mennyiségű friss vér székelésnél, nyálkás csomók (is) a papíron törlésnél.
Ez lehet aranyér hatása? Utána olvastam, de mindenhol inkább csak a wc papíron fellelhető foltokat emlegetik. Ez annál jóval erősebb(nek tűnik laikusként).
Mit kell/lehet tenni ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!