Nektek volt olyan hogy felnőttként nőtt a labfejetek? Ez mitől lehet?
Az előttem hosszászóló szerintem a lúdtalpra gondolt (egyszerűen megfogalmazva) és igaza lehet.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy más testrésznél észleltél-e minimális változást? Kezek, áll, arcsont? Endokrin betegség is állhat mögötte, ha felnőtt korban bizonyos okból növekszik a növekedési hormon termelődése az akromegáliát okozhat. De, ha csak a lábadat észlelted, akkor nem kell tartanod tőle.
Terhesség után jártam így. Azzal magyarázta a biológus bnőm, hogy a relaxin hormon, ami engedi a medencét tágulni és "szétcsúszni", no az nem csak helyileg hat, hanem mindenütt.
Nekem a gyógyszandál viselése segített, de nem ment vissza teljesen a korábbi méretre, van amiből már tudom hordani a régi 39eseimet, de ha tutira akarok menni, inkább 40-t veszek azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!