Mitől viszkethet ennyire a fejbőröm?
Két napig horgásztam, aztán hazajöttem, azóta annyira viszket a fejbőröm, hogy éjszaka alig tudtam emiatt aludni. Természetesen alaposan megmostam a hajam, miután hazaèrtem. A sampontól eddig nem viszketett. Soha nem éreztem ilyet.
Tiszta vagyok, hetente kétszer mosok hajat, szóval biztos nem a kosztól érzem ezt.
Mit kezdjek ezzel? Mitől lehet ez? Köze lehet a horgàszatnak ehhez?
Nem mentem emberek közè lassan egy hónapja én meg tiszta vagyok.
Egyébként elég száraz a fejbőröm, mióta az eszemet tudom, és kb 15 éve allergiàm is van, ami viszkető bőrkiütèssel jelenik meg a testemen.
Nem tudom ezeknek van-e köze ehhez.
Lehet mègis a sampon, ugyanazt a màrkàt hasznàlom, mint eddig, csak új illattal.
A szél és a napsütés még jobban kiszáríthatta a fejbőröd, persze nekem a samponoktól is viszketett. Amikor áttértem "minden mentes" samponra, akkor elmúlt a fejviszketésem.
Alverde sensitive sampont használok most már 1-2 éve, amelyik túlérzékeny fejbőrre van és Bio jojoba van benne, ez jó a száraz bőrre, DM-ben szoktam venni.
Egyszerű a válasz.Megfázott a fej bőröd .Hamarosan korpásodni is fog,mert lecserélődik a fej bőre .
Hasonló a nap felégetéssel.Ott is nagyon viszket váltásnál .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!