Nincs lúdtalpam, de hordjak lúdtalpbetétet, van értelme?
Nekem ez kissé ellentmondásos, nem tudom, jót tennék-e vele. Szokott fájni a talpam és a bokám alatti terület az egyik lábamon, orvos mondta, hogy vegyek lúdtalpbetétet. Igaz, utána megállapította, hogy nincs lúdtalpam, sőt "gyönyörű" a lábboltozatom.
Vennék is én, ha kell, de ha egyébként egészséges a lábam, akkor nem lesz kényelmetlen a lúdtalpbetét? Fogok tudni abban járni? És nem fog a talpam izma elgyengülni, ha a betét fogja tartani? Egyáltalán van ennek valami értelme az én esetemben?
Köszönöm a válaszokat!
Sportcipő jó lehet? Olvastam, hogy van olyan, ami különféle lábállásokra van kitalálva, csak azt nem tudom, hogy ezt a belső betéttel támasztják meg, vagy ez valami teljesen más.
#2 Az orvos nem mondta. Nekem meg volt annyi más kérdés a fejemben, hogy nemis foglalkoztam vele, hogy megkérdezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!