S. O. S Kullancsnak beszakadt a feje, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Apukám bent szakította a kullancs fejèt! Olvastam interneten,fertőtleníteni kell ,ès kilöködik a feje 1-2 nap után . Az a bibi hogy 3 hónapos terhes vagyok,szerintetek is inkább holnap menjek el vele orvoshoz? Aggódok ne hogy baja legyen a babának .
Normális hozzá szólásokat kèrek csak !
Vittük a gyerekeket, vagy anno amikor terhes volt a tesóm, ès jó párszor meg kaptuk hogy ezzel nem kell egyböl ide az ügyeletre szaladni:( Elszomorító hogy így állnak a beteghez .
nem lesz semmi bajod, kilöködik magától, vagy szemöldökcsipesszel próbáld kiszedni.
2019. máj. 21. 19:37
2/8 anonim válasza:
Elszomorito. Elszomorito hogy betegnek allitod be magad mert egy kullancs van benned.
Feje majd kilokodik, nem kell vele csinalni semmit. Ha kokarda alaku folt lesz majd a kesobbiekben akkor kell orvoshoz menni.
2019. máj. 21. 19:37
3/8 anonim válasza:
Második, elszomorító. Elszomorító, hogy semennyi empátia nem szorult beléd...
2019. máj. 21. 19:43
4/8 anonim válasza:
19:43 De gondolom ha te, vagy a rokonod a sürgősségire kerül valós indokból, akkor te szidod a legnagyobb hangon az orvosokat, meg a kormányt meg úgy mindenkit, amiért nem látnak el időbe. Pont ezért nem, mert ilyen dolgokra megy el a hasznos idő, felesleges dolgokkal szaladgálnak oda az emberek
2019. máj. 21. 19:48
5/8 A kérdező kommentje:
Nem betegnek állítom be magam, le se szarnám ,csak ahogy írtam hogy terhes vagytok, ès aggódok a baba miatt! Köszönöm ,aki normális hozzá szólásokkal segítetek.
2019. máj. 21. 19:51
6/8 anonim válasza:
Nem, én az ott dolgozó orvosra bízom, hogy eldöntse, kire mikor kerüljön sor, és örülök, ha nem azzal a valakivel kezdik, akivel én odamentem, mert az azt jelenti, hogy nincs olyan nagy baj, mint amennyire meg vagyunk ijedve.
2019. máj. 21. 19:52
7/8 anonim válasza:
Ne torodj azzal, hogy anno mit mondtak, azonnal orvoshoz kell menni.
Akar evek mulva is lehetnek nagyon sulyos kovetkezmenyei,de akkor csak Teged hibaztat mindenki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!