Hogyan nyomjam el a tűfóbiám vérvétel közben?
Figyelt kérdés
Indokolatlanul rettegek a tűtől, egyszerűen nem bírom még a látványát se más emberek kezében, és már a vérvétel gondolatától is érzem hogy nedvesedik a szemem, és mindjárt elsírom magam. Tudom hogy túlreagálom az egészet, és muszáj, és fejben dől el, de mit tudnék tenni, hogy legalább annyira megnyugodjak, hogy ne sírjam el magam közben?2019. máj. 12. 17:36
1/3 anonim válasza:
Ne nézz oda. Most már egyáltalán nem félek a tűtől, de régebben nagyon. Én ahogy beültem a székbe, már fordítottam is el a fejem, hogy még a leszorítót se lássam. A szememet is becsuktam, hogy a körülöttem lévőket se kelljen néznem.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első mondja, ne nézz oda.
Nekem nem a tűvel volt bajom, hanem a vérrel. Annak sem kifejezetten a látványával, hanem a tudattal, hogy most belémböknek egy tűt, és szépen leszívják a véremet. Rendszerint nem néztem oda, és mélyeket lélegeztem, illetve szerencsémre édesanyám ápolónő, így legtöbbször ő végezte a dolgot, tudta mi a helyzet (de erről bármilyen nővért informálhatsz, hálás lesz érte, hogy előre szóltál hogy hajlamos vagy rosszul lenni.)
Azóta véradó lettem. Még mindig hajlamos vagyok a vége felé elszédülni a hirtelen vérveszteségtől, de mindig szólok már a szúrás előtt, hogy fektessék el nekem az ágyat, mert ilyen gondok szoktak lenni. A procedúra végeztével még fekszem kicsit, aztán mehetek a dolgomra.
3/3 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy milyen jó, hogy nem a hímvesszőmbe szúrják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!