Hinimini kérdése:
Fogat húztak? Fogat mostam?
Figyelt kérdés
Ki húzták a fogam szombaton az orvos azt mondta tilos fogat mosni amig a seb be nem gyogyul most mar a 4-ik napba vagyok nem fáj meg semmi ott ahol kihúzta lassan óvatosan dörzsöltem a seb szépen húzódik csak félek hogy kijött belőle a vérdugó szerintetek 4-ik napba a vérdugó még mindig ott van? Amugy már egy ici pici fehéret látok benne2019. máj. 8. 11:42
1/1 anonim válasza:
Csak a seb körül mosd ameddig nem kezd összeforrni, fogat mosni nem tilos, sőt kell is, csak a sebet ne mosd. Vérdugó még napokig benne kell legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!