Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Budapesten TB-s fül- orr-...

Budapesten TB-s fül- orr- gégészet, ami elérhető vidékiek számára is?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem fel, még nem volt időm átkéretni magam háziorvosnál.

Valószínűleg külső fülgyulladásom van, szeretnék vele orvoshoz menni. Kerestem lehetőségeket, viszont csak fizetőseket találtam. Hova lehetne menni beutaló nélkül?

2019. máj. 6. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Csak sűrgős estben fognak ellátni.Egyébként küldenek a körzetedbe időpontot kérni .
2019. máj. 6. 17:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves #1. Sajnos ezzel nem lettem közelebb a megoldáshoz.
2019. máj. 6. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Sote-fül,orr,gégészet-Szigony utca?
2019. máj. 6. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Szabad orvosválasztás van.(De egyszerre csak 1 háziorvosod lehet és a választott orvos is elutasíthat, ha túl sok páciense van a körzetére...ami sajna így igaz minden fővárosi körzetre nézve...) Menj el a mostani lakhelyed szerinti körzetihez és irattasd be magad. Mond meg, hogy még nem volt időd rá, hogy a papírokkal bajlódj. Sürgősségire nem éri meg várni, de mindenhol van ügyelet is. Beutaló nélkül sajna sehova, max sürgősségi, ahonnan felküldenek az ügyeletre... csak így lassabb a megoldás.
2019. máj. 7. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!