Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egy női orvosnak rákja...

Ha egy női orvosnak rákja lesz és látható meg minden az miért tagadja a család, barát, rokonok, ismerősök, betegei, kollegái és mindenki elől és hazudik olyat ami nyilvánvalóan nem igaz és nem vesz tudomást róla, dolgozik?

Figyelt kérdés

2019. máj. 2. 12:29
1 2
 11/17 Andizsuzsi ***** válasza:

Ha vállalkozásban dolgozik, akkor milyen munkát vesz el bárki elől?

Nem válaszoltál, honnan tudod, hogy rákos?

2019. máj. 2. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért fontos, hogy női orvos? Ha férfi lenne, akkor nem zavarna?
2019. máj. 2. 13:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Orvosom. Hallottam olyanoktól akik őt ismerik engem meg nem. Meg azt is, hogy az összes női nemi szervét eltávolították. Férfiak azok ilyenben nem annyira gázok. Nem vagyok orvos. Ebben az országban ebben az életben nem is lennék. Amúgy nem az egyetlen szakma ahol 45 50 és felettieket átképeznek és nyugdíjkorhatart betoltok dolfoznak a fiatalokat meg nem veszik fel ezért sem
2019. máj. 2. 14:11
 14/17 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"az összes női nemi szervét eltávolították"

Az összeset kétlem, láttál te már női nemi szervet?

Amúgy a méh/petefészek illetve az emlőrák tipikusan azok közé a daganatos betegségek közé tartozik, amik időben észrevéve maradéktalanul gyógyíthatóak. Attól, hogy valakinek eltávolítják a méhét/petefészkeit (gondolom az összes alatt erre utaltál) még élhet teljes életet.

"a fiatalokat meg nem veszik fel ezért sem"

Orvosnak??? Két kézzel kapnak a fiatalan orvosok után.

2019. máj. 2. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Küldj már hozzánk egypár lézengő fiatal orvost, elkelne a segítség...
2019. máj. 2. 17:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszindulatú és tájékozatlan vagy kérdező.
2019. máj. 2. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Ekkora orvoshiánynál boldogok lehetünk, ha még dolgoznak, és van ellátás. Vagy rosszindulatú, vagy tudatlan vagy, kérdező. Egyébként meg a méhnyakrákból és petefészekrákból már több ismerősöm meggyógyult. Azért, mert "azt mondták" , nem biztos, hogy úgy igaz...

Érdekes, én kifejezetten felnéznék egy ilyen emberre, csodálnám és becsülném, hogy nem hagyja el magát.

2019. máj. 3. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!