Tapasztalhatunk valami változást Szklerosis Multiplexes betegnél, őssejtkapszula szedése esetén? Változhat a beteg állapota?
Őssejt kapszula? Szárított őssejt szájon át, vagy mi ez?
Szerintem simán csak átverés! Egy súlyos beteg minden pénzt megad ha gyógyulással kecsegtetik.
A másik kérdésedben már leírtam, hogy az őssejtkapszula BAROMSÁG!
Linkeld már be, hogy hol árulják, mert fel kellene jelenteni őket.
Még az előző vagyok, ha őssejt SZAPORÍTÓ(!) kapszulára gondoltál, akkor erre a válaszom (a honlapjukról idézek):
1. "Nem gyógyszer, de..." Ez az első mondat, mindent elárul. Magyarra fordítva ez azt jelenti, hogy sehol sem tudták a gyógyhatását semmilyen betegséggel kapcsolatban sem bebizonyítani.
2. "Az őssejt szaporító kapszula felhasználásával:
* Nem csak szervek, hanem egyéb szövetek, sőt a csontok regenerációját is segíthetjük
* A porckorongot alkotó gélszerű anyag is pótlódhat. (Pl. porckorong elfajulás)
* Egyénenként változó mértékben javulhat a látás.
* Sikeres máj, szívizom regeneráció.
* Javítható a vércukorszint."
Az SM-re és más autoimmun betegségekre még ők sem merik ajánlani, csak ilyen "nesze semmi, fogd meg jól"-betegségekre...
Amúgy létezik őssejt terápia, de azt KÓRHÁZAKBAN csinálják, és én nem hallottam olyanról, hogy SM-re bárhol is alkalmazzák (főleg leukémiákra, lymphomákra és bizonyos autoimmun betegségekre használják).
Nekem is van egy ismerősöm, akin őssejtbeültetést csináltak (egyetemi klinikán), neki 1 hónapot kellett a beavatkozás után a steril szobában töltenie, mert az őssejtkezelés előtt teljes test besugárzást kapott (hogy elpusztítsák a "hibás" csontvelői sejteket, majd azokat pótolták az előzőleg levett őssejtekkel).
Szintén a honlapjukról, a "gyakori kérdések" pontban, alulról a 4. kérdés és válasz:
"A termék fogyasztása helyettesítheti-e a gyógyszereket, vagy orvosi kezelést?
Ez az étrend-kiegészítő nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni és/vagy gyógyítani betegségeket."
Ezt szintén azért tették bele, hogy ne lehessen őket perelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!