Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek (benőtt lábujj...

Mit tegyek (benőtt lábujj köröm), még egyszer sebészhez nem megyek vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A múltkor benőtt elég csúnyán a lábujj körmöm,persze rosszul vágtam ki,emiatt.

Aztán ecetes víz,és ki tudtam szedni a benne maradt körmöt,nagyon fájt,ordítottam is egy kicsit,de utána lehúzódott a gyulladás és semmi bajom nem volt vele.

Most megint kiújult,még vissza se nőtt,megint szedtem belőle ki körmöt,egy picit oldalt,és oldalt fáj is egy kicsit.Ebrimycinnel bekentem,remélem nem lesz rosszabb holnapra.

Sebészhez még egyszer nem akarok menni,mert kibírtam,de áh...hosszú a lábadozási idő,fellépések,versenyek,és nyaralás...

Segítsetek légyszike.

Előre is köszönöm a norm.válaszokat.

2010. júl. 5. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
éN IS EZZEL KŰZKÖDTEM,MÍG NEM RÁJÖTTEM,HA MINDEN HÉT VÉGÉN RENDESEN KIVÁGOM (ÉN A SZEMÖLDÖKCSIPESSZEL SZOKTAM "KIHÚZNI" AZT A RÉSZT,AMI BENŐTT),ÉS AZÓTA NEM SZENVEDEK VELE....DE ADDÍG MAJD MEG ŐRÜLTEM VELE.....
2010. júl. 5. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a benővés ellen akarsz valamit tenni tudom javasolni hogy menj el egy műkörmöshöz aki foglalkozik ilyesmivel.Van egy spange nevű eszköz amivel meg tudják oldani és nem fáj nem hagy nyomot mint a lézer. http://www.youtube.com/watch?v=8aebvmtjaL4
2010. júl. 5. 20:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Én oldalt ki tudtam vágni,csak ott oldalt a bőrben maradt /vagy maradhatott/ nem tudom,hogy van e most...
2010. júl. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!