Futás közben fulladás?
Szia, kb 6-7 éve voltam pulmonológusnál hasonló tünettel, állóképesség miatt nem lehetett, mert akkoriban sportoltam, heti 5 edzésem volt, pont ezért kellett abbahagyjam a sportot, mert rosszul lettem edzéseken, nem kaptam levegőt, szédültem. Vizsgálatoktól egyáltalán nem kell félni, nekem a pulmonológus kezdett egy tüdőröntgennel (megnézték, hogy minden rendben van-e illetve, hogy szimmetrikusak-e), majd csináltak allergiatesztet, ami pozitív lett valami gombafélére, ami mindenhol ott van, aztán nagy levegő és valami műanyag cuccba kellett belefújnom, amit a program kiértékel, na ez nekem nem sikerült, pedig vagy 6x megpróbáltam, nem tudtam értékelhetőt produkálni. Végeredményben azt írta a papíromra, hogy allergiás asztmám van és felírt inhalátort, ami nem sokat segített, vissza nem mentem hozzá, mert olyan bunkón viselkedett, hogy az életben többet látni nem akarom. Azóta sajnos csak rosszabb lett, már nem csak mozgás közben fulladok, de van hogy az ágyban fekve, egyetemen, buszon rám jön, mintha valami ráfeküdne a mellkasomra és nem tudok annyi levegőt beszívni, mint amennyit kéne, a pulzusom az egekben, alapból is magas mindig (100-110) körül, de ilyenkor felmegy 140-160-ig is akár, szédülök, jövőhéten visszamegyek a dokihoz, hogy adjon beutalót újra, csak másik orvoshoz. Neked a vérnyomásod, pulzusod rendben??
Lényeg, hogy nem kell félni a vizsgálatoktól, nem tudnak le semmit a torkodon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!