Milyen csípés lehet ez? Képek lent.
Figyelt kérdés
KB.3-4 napja jelent meg a combomon. Valószínű éjszaka csíphetett meg de nem fáj/fájt semennyire max. ha rányomtam az ujjam. Viszketni is csak nagyon ritkán viszketett. Milyen rovar vagy bogár okozhatta ezt mert elég kellemetlenül néz ki. (apró csípés nyom középen, és körülötte véraláfutás)
Kérlek segítsetek!
16/f
2019. ápr. 24. 13:49
1/4 anonim válasza:
Pók lehetett. Ha hétfőig nem múlik el mutasd meg orvosnak.
2/4 anonim válasza:
Talán ágyi poloska? Érdekes ez a véraláfutás, ilyet még nem is láttam.Biztos hogy éjjel csípet meg? Lehet valamilyen pók, de hazánkban nincsenek veszélyes pókok.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy éjjel csípett meg de nem vettem észre hogy mikor történt, vidéken voltam szóval napközben is történhetett de hosszú nadrág volt rajtam és nem éreztem fájdalmat.
2019. ápr. 24. 14:15
4/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális, úgyan ezt a tüneteket probukálom..
Bazi durván be dagadt a fél vádlim 4napja, itána pont ilyen lett..el nem tudom képzelni mi féle pók lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!